Happyland M1 Gaziantep AVM’de

Happyland M1 Gaziantep AVM’de
24 Aralık 2020 09:28

M1 Gaziantep AVM Müdürü Sait Can Gizir, alışveriş merkezinde 7’den 70’e tüm kesimlere hitap edecek ürün ve markalara yer vermeye çalıştıklarını söyledi.

Bebek ve çocuk giyim ürünleri ve oyuncak markası Happyland M1 Gaziantep AVM’de outlet mağaza açtı. Mağazada birbirinden eğlenceli yüzlerce ürün satışa sunuluyor.

Bebek ve çocuk giyim ürünleri oyuncak mağazası Happyland M1 Gaziantep AVM’de şube açtı. Geniş bir alanda hizmete giren mağazada yüzlerce ürün miniklerin beğenisine sunuldu.

M1 Gaziantep AVM Müdürü Sait Can Gizir, alışveriş merkezinde 7’den 70’e tüm kesimlere hitap edecek ürün ve markalara yer vermeye çalıştıklarını söyledi. Gizir, Happyland’ın bebek ve çocuk grubunda satışa sunduğu ürünlerle küçük ziyaretçilere çok rahat tercih yapma imkanı sağlarken ailelere de pek çok ürünü bir arada bulabilecekleri kolay alışveriş rahatlığı sağladığını belirtti.

Mağazada birbirinden kaliteli ve renkli bebek ve çocuk giysileri,  rengârenk oyuncaklar, akülü arabalar, bebek arabaları, bebek beşikleri, bebek mama ve seyahat koltukları gruplarında yüzlerce çeşit ürün satışa sunuluyor.

Pandemi döneminde küresel anlamda yaşanan sorunlara rağmen yeni mağazalarla alışveriş merkezini daha da güçlendirdiklerini söyleyen Sait Can Gizir, “Önce sağlık” düşüncesiyle hareket ederek salgından korunmaya çalışan toplumun hijyen ve sosyal mesafe başta olmak üzere tüm beklentilerinin en üst düzeyde karşılandığı AVM’lerin yeni normal yaşam sürecinde ziyaretçilerden büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...