Güzelyurt 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açılış Töreni

01 Mart 2024 18:00 Eğitim

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Şehitkamil Belediyesi tarafından Güzelyurt mahallesine yapımı tamamlanan 4-6 yaş Kur’an Kursu düzenlenen törenle açıldı.
Kur’an tilaveti ile başlayan açılış törenine Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.
‘Çok önemsediğimiz bir proje’
Açılış töreninde konuşan Vali Çeber; “Bu bizim çok önemsediğimiz bir proje. Çok değer veriyoruz. Burası Şehitkamil Belediyesi Başkanımızın bizzat takip ettiği bizzat tespit ettiği, bizzat yorumladığı icraatıyla da bu hale getirdiği bir bina. Şehitkamil’de birbirinden güzel muhteşem işler yaptınız. Allah razı olsun. Ben de hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Bu güzel erken bahar günüde, bu güzel havada ve bu güzel ortamda sizlerle beraber olduğum için son derece keyifli olduğumu ifade etmek istiyorum. İnşallah açılışını gerçekleştirdiğimiz Kur’an kursumuz mahallemize, ilçemize ve ilimize hayırlı evlatlar yetiştirilmesine vesile olur. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
‘Çocukları yarına hazırlarken değerlerimizle buluşturuyoruz’
İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ise, “Değerli misafirler bu mübarek Cuma gününde rahmet ayının üzerimize düştüğü şu günlerde Allah’ın kitabını ve güzel ahlakı öğreneceğimiz bir eğitim yuvasını açmanın gururunu mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler biliyoruz ki çocuk anne ve babanın elinde nadide bir emanet. Bugüne aitmiş gibi görünse de çocuk aslında yarına hazırlanması gereken çok önemli bir nimet. Dolayısıyla çocuklarımızı yarınlara hazırlarken onları bizi biz yapan değerlerle buluşturmak önem arz ediyor.” sözlerini kaydetti.
Konuşmaların ardından kurdele kesim töreni gerçekleşti. Vali Çeber ve beraberindeki heyet Kuran kursundaki sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...