vali Çeber etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Vali Çeber Çocukların Bayramını Kutladı

24 Nisan 2024
Tarihimizde önemli bir yere sahip olan milletimizin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yıldönümünü coşku ve gururla kutluyoruz. Ulu Önder Atatürk, bu önemli günü geleceğimizin teminatı olan siz çocuklara ..
Sağlık

OBA Makarna Ailesi’nden Sağlık Desteği

17 Nisan 2024
Valilik Fuaye Salonunda Valiliğimiz koordinasyonunda İl Sağlık Müdürlüğü ile OBA Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. arasında protokoller imzalandı. İmzalanan protokoller ile Şahinbey ilçesi Mavikent Mahallesine Aile Sağlık Merkezi, Şahinbey il..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Gençleri Ecdatla Buluşturuyor

16 Nisan 2024
Şahinbey Belediyesi'nin Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü Yılı’nda başlattığı ve bugüne kadar 180.017 öğrenci ve vatandaşı Çanakkale’de ecdatla buluşturduğu proje için yeni protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında 38.311 genç daha Çana..
Sağlık

Vali Çeber’den Medical Point’e Ziyaret

16 Nisan 2024
Gaziantep Valisi Sayın Kemal Çeber, bugün Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba’yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vali, doktorlarımız, hastane yönetimi ve başhekimimizle birlikte öğle yemeği yedi ve ardınd..
Gündem

Valimiz Kemal Çeber’in “Kadir Gecesi” Mesajı

4 Nisan 2024
Değerli Hemşehrilerim,Rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olan Ramazan-ı Şerif’in son günlerine yaklaşırken “Bin aydan daha hayırlı” olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne ulaşmanın huzur ve mutluluğunu ..
Gündem

Gaziantep Valisi Çeber Seçim Tedbirlerini Açıkladı

27 Mart 2024
İlimiz genelinde polis ve jandarma bölgemizde toplam; 1 milyon 393 bin 956 seçmenimiz, 824 okul binamızda toplamda 4.418 sandıkta oy kullanma hak ve görevlerini yerine getirecektir. * Oy kullanmak isteyen ancak sağlık problemleri nede..
Eğitim

Güzelyurt 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açılış Töreni

1 Mart 2024
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Şehitkamil Belediyesi tarafından Güzelyurt mahallesine yapımı tamamlanan 4-6 yaş Kur’an Kursu düzenlenen törenle açıldı. Kur’an tilaveti ile başlayan açılış törenine Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Şehitk..
Ekonomi

Kadooğlu Yağ Dünya Mutfağında

21 Şubat 2024
Kadooğlu Yağ, Kadoo markasıyla Dubai’de düzenlenen dünyanın en büyük yiyecek ve içecek fuarı Gulfood'a katıldı. 19 Şubat 2024 tarihinde başlayan ve beş gün sürecek olan fuarda Gaziantep Valisi Kemal Çeber Kadoo standını ziyaret ederek ülke ..
Ekonomi

Vali Çeber:Markalarımızla Gurur Duydum

20 Şubat 2024
Vali Kemal Çeber, Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarını değerlendirdi:“Markalarımızla gurur duydum”Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarı’nda ihracatçıları yalnız bırakmayan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, fuara katıla..
Ekonomi

GSO Meclis Toplantısı Vali Kemal Çeber’in Katılımıyla Yapıldı

18 Ekim 2023
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Ekim Ayı Meclis Toplantısı, Gaziantep Valisi Kemal Çeber'in katılımıyla, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO Yönetim Kurulu, Me..
kitap

Şahinbey Belediyesi’nden 6. Kitap Fuarı

11 Ekim 2023
Şahinbey Belediyesi’nin 14-22 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği 6. Kitap Günleri fuarı protokolü Gaziantep Valiliği’nde imzalandı.Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Şahinbey Kaymakamlığı, Şahinbey Belediyesi, İl Milli Eğitim..
Spor

Polisgücü Yeni Destanlar Yazmaya Hazırlanıyor

10 Ekim 2023
Gaziantep Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Polisgücü Spor Kulübü hakkında bilgiler vererek önümüzdeki günlerde başlayacak olan Süper Lig ve Avrupa..
Teknoloji

Vali Çeber GAÜN TakımlarınıTEKNOFEST Başarılarından Dolayı Kutladı

6 Eylül 2023
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, TEKNOFEST yarışmalarında ödül kazanan Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) takımlarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST yarışma..
Gündem

30 AĞUSTOS Zafer Bayramı Gaziantep’te Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos 2023
15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Sabah saat 09.00’da Çelenk Koyma Töreni ile başlayan kutlamalarda Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hacı Halil Osma tarafından Atatür..
Gündem

Gaziantep Yardım Vakfı’ndan Vali Çeber’e ziyaret

27 Ağustos 2023
Gaziantep Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı M. Turgay Eren ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti. Gaziantep Yardım Vakfı Başkanı M. Turgay Eren, ziyaret sırasında Vali Kemal Çeber’e Vakfın çalışmaları ile i..
Gündem

Vali Çeber:’Türkiye’nin geçilmez’ olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir

14 Temmuz 2023
Gaziantep Valisi Kemal Çeber’in 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü Mesajı15 Temmuz; milletin, milli iradenin, demokrasiye gönül verenlerin zaferidir. 15 Temmuz; hakkın batıla, adaletin zulme galip gelmesinin adıdır. Genci, ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...