Gaziantep otobanında facia: 3 ölü, 18 yaralı

Gaziantep otobanında facia: 3 ölü, 18 yaralı
01 Ağustos 2021 19:55 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep otobanında facia: 3 ölü, 18 yaralı

Gaziantep otobanında meydana gelen trafiz kazası tam bir faciaya sebep oldu. Bir tırın işçi servisine çarpması sonucu 3 kişi ölürken 18 kişi de yaralandı.

Gaziantep otobanında akşam saatlerinde meydana gelen kazada tır, işçi servisine çarptı. Kazanın ardından karayolunda can pazarı kuruldu. Etrafa savrulan yaralılara vatandaşlar, güvenlik görevlileri ve sağlık ekipleri müdahale ederken, araçta sıkışanlar ise itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı. İlk bilgilere göre 3 kişi hayatını kaybederken, 18 kişi de yaralandı. Gaziantep Valisi Davut Gül Fatma Şahin ve Emniyet Müdürü kaza yerine gitti.

Gaziantep protokolü, Gaziantep otobanı kuzey gişeleri çıkışında meydana gelen trafik kazası hakkında yetkililerden bilgi alarak olay yerinde incelemelerde bulundu.

Gaziantep otobanında akşam saatlerinde meydana gelen kazada tır, işçi servisine çarptı. facia gibi kazanın ardından kara yolunda can pazarı kuruldu. Etrafa savrulan yaralılara vatandaşlar, güvenlik görevlileri ve sağlık ekipleri müdahale ederken, araçta sıkışanlar ise itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı. İlk bilgilere göre 3 kişi hayatını kaybederken, 18 kişi de yaralandı.

Yol bir süre trafiğe kapatılırken, tam bir can pazarı yaşandı. Görenlerin korku dolu bakışlar ile izlediği kaza sonrasında yaralılar ambulans gelene kadar asfaltta yan yana yatırıldılar. Çok sayıda ambulansın olay yerine geldiği kaza sonrasında 3 kişinin hayatını kaybetmesi büyük üzüntüye sebep oldu. facia gibi kaza sonrası Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin;’le olay yerinde bilgiler aldı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...