kaza etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Asayiş

Gaziantep’te Katliam Gibi Kaza

6 Mayıs 2024
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde meslek lisesi servis aracı ile tır çarpıştı kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi ölürken, çok sayıda kişi ise yaralandı. Kaza, Gaziantep’in İslahiye ilçesi çıkışında meydana geldi edinilen bilgilere göre, me..
Asayiş

Gaziantep’te feci kaza

6 Ekim 2023
Gaziantep'te feci trafik kazası! Nurdağı ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen 2 servis aracı ve iki özel aracı biçen kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi. Çok sayıda ölü ve yaralı varGaziantep D-400 karayolu Şatırhöyük mevkiinde meydana..
Asayiş

Gaziantep’te Feci Kaza

18 Ağustos 2023
Evlerinin önünde oturan dede, torunun hazin sonu! Şehitkamil ilçesi Uğruca Mahallesi sakinlerinden olan dede, torunu ölüm de ayırmadı. Dün akşam saatlerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför, geriye kayan traktöre hakim olamadı. Ka..
Asayiş

Gece Vakti Feci Kaza

19 Mayıs 2023
Gazimuhtar da iki araç çarpıştı.Gaziantep'in en işlek caddelerinden biri olan Gazimuhtar'da iki araç çarpıştı.Araçlardan biri kaldırıma çıktı. 22:40 civarında olan araç sahibinden bir şoför  aracını bırakıp kaçtı. Yaralı olan bir ki..
Asayiş

Korkunç Kazada 1 Ölü

5 Ocak 2023
Gaziantep'te korkunç kaza: 1 ölü 12 yaralı Gaziantep Kilis yolu üzerinde bir öğrenci servisi ve aracın çarpışmasıyla 1 kişinin öldüğü ve 12 kişinin yaralı olduğu öğrenildi. Kaza, Gaziantep Kilis yolu üzerinde sabah saatlerinde meydana gel..
Asayiş

Gaziantep’te polis servis aracı, kontrolden çıkarak devrildi.

19 Kasım 2022
Gaziantep'te polis servis aracı, kontrolden çıkarak devrildi.Kaza olayı, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde Adliye-Fıstıklık yolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre bir polis servis aracı yolda ilerlerken kontrolden çıkarak devrildi. ..
Asayiş

Gaziantep’te Otomobil Şarampole Devrildi

17 Ekim 2022
Gaziantep'te devrilen otomobilde iki kişi öldü, iki kişi yaralandı. Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı. Yun..
Asayiş

Sahneye Ayakları Sargılı Çıktı

27 Ağustos 2022
İbrahim Tatlıses'in yaralandığı kazada, kamyonet sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı Bodrum'da İbrahim Tatlıses'in bulunduğu minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada kamyonet sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı...
Gündem

Gazeteciler Son Yolculuğuna Uğurlandı

22 Ağustos 2022
Gaziantep’te meydana gelen kazada hayatını kaybeden gazeteciler son yolculuğuna uğurlandıTarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Nizip bölgesinde meydana gelen trafik kazasına  3 itfaiye,..
Gündem

Gaziantep’te Feci Kaza

20 Ağustos 2022
Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 15  kişi öldüğü ve 22 kişinin yaralandığı haberini Vali Gül sosyal medya hesabından duyurdu.Gaziantep''te meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 15  kişi ..
Asayiş

Gaziantep’te otobüs şarampole yuvarlandı: 28 yaralı

31 Ocak 2022
Gaziantep’in Nurdağı ilçesi girişinde bir yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. 3’ü ağır 28 kişi yaralandı. ..
Gündem

Gaziantep’i yasa boğan ölüm

29 Eylül 2021
Gaziantep’i yasa boğan ölümMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Araban ilçe Başkanı İskender Gör’ün geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.Olay Araban Ardıl köyü yakınlarında meydana geldi. Olay yerinde Kazada haya..
Gündem

İpekyolu’nda feci kaza: Ölü ve yaralılar var

7 Eylül 2021
İpekyolu’nda feci kaza: Ölü ve yaralılar varGaziantep’te iki gün önce asfalt çalışmaları tamamlanarak hizmete açılan İpek Yolu’nda feci bir kaza meydana geldi.Meydana gelen kazada iki kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. ..
Asayiş

Gaziantep’e gelen yolcu otobüsü kaza yaptı: 33 yaralı

23 Ağustos 2021
Gaziantep’e gelen yolcu otobüsü kaza yaptı: 33 yaralıGaziantep firmasına ait yolcu otobüsü Antalya’dan gelirken kaza yaptı. Kazada 33 kişi yaralandı.Kaza, Mersin Silifke ilçesinde meydana geldi. Antalya’dan Gaziantep’e gelen yolcu o..
Asayiş

Gaziantep otobanında facia: 3 ölü, 18 yaralı

1 Ağustos 2021
Gaziantep otobanında facia: 3 ölü, 18 yaralıGaziantep otobanında meydana gelen trafiz kazası tam bir faciaya sebep oldu. Bir tırın işçi servisine çarpması sonucu 3 kişi ölürken 18 kişi de yaralandı.Gaziantep otobanında akşam saatler..
Asayiş

Yaşlı kadının akıl almaz ölümü

30 Temmuz 2021
Yaşlı kadının akıl almaz ölümüGaziantep’te akıl almaz bir ölüm olayı yaşandı. El freni çekilmeyen bir araç, yaşlı kadını ezerek ölümüne neden oldu.Gaziantep’te meydana gelen olay, bu kadar da olmaz dedirtti. Şahinbey İlçesi Saçaklı ..
Gündem

Gaziantep’i yasa boğan ölüm

26 Temmuz 2021
Gaziantep’i yasa boğan ölümGaziantep’te meydana gelen trafik kazasında sevilen işadamlarından İbrahim Bedir ve eşi Elif Bedir hayatını kaybetti. Bedir çiftinin 4 yıl önce de yine trafik kazasında gelinleri İlknur hayatını kaybetmişti. ..
Asayiş

İşadamının feci ölümü Gaziantep’i üzdü

25 Temmuz 2021
İşadamının feci ölümü Gaziantep’i üzdüGaziantepli işadamı, tatil için gittiği Mersin’de geçirdiği kaza sonucu feci şekilde can verdi. Tekne gezisine giden iş adamı Mehmet Nuri Bıçaklar, dengesini kaybederek düştü. O sırada teknenin perv..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...