• Anasayfa /
  • /
  • Gaziantep milletvekili adayı Şehzade Demir sahadan ayrılmıyor

Gaziantep milletvekili adayı Şehzade Demir sahadan ayrılmıyor

28 Nisan 2023 16:18 Politika

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Adayı Şehzade Demir, saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi için HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı tüm teşkilatlarıyla, kadrolarıyla ziyaretlerini ve temaslarını sürdürüyor.
Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından organize edilen programlar kapsamında Gaziantep’in 9 ilçesinde İl Başkanlığı, ilçe başkanlıkları, kadın ve gençlik kolları, teşkilat yöneticileri milletvekili adayı Şehzade Demir’in katılımıyla vatandaşla buluşuyor.
AK Parti listesinden Gaziantep 6’ıncı sıra milletvekili adayı seçilen HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, şehrin farklı bölgelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Seçim çalışmaları kapsamında sabah erken saatlerde sahaya çıkan ve gece geç saatlere kadar bir an olsun sahadan ayrılmayan Demir, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Demir, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etmenin yanı sıra vatandaşların sorunlarını ve taleplerini de dinliyor.
Milletvekili Adayı Demir, 29 Ekim Mahallesi’ndeki çeşitli meslek kollarında hizmet sunan esnafı ziyaret etti.
Ziyaret ettiği noktalarda çocuklarla ve yaşlılarla özel olarak ilgilenen ve uzun süre sohbet eden Demir, ziyarette esnafa ve vatandaşlara HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun selamını ileterek işlerinde kolaylıklar diledi.
Ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelerek 14 Mayıs seçim çalışmalarını sürdüren Demir, kentin her bölgesine ziyaretlerde bulunup vizyon ve yapılan çalışmaları anlatıyor.
Esnafla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyerek notlar alan Demir, yaptığı çalışmalarda büyük bir ilgiyle karşılandı.
Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşın ve esnafın isteklerini, taleplerini, sorun ve sıkıntılarını yakından takip eden Demir, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Esnaf ziyaretinin ardından Selahattin Eyyubi Mahallesi’ne geçen Demir, triko esnafı ile bir araya geldi. Esnafın, sorun, sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Demir, esnafa seçimlerin önemini anlattı, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi için destek istedi.
Ziyarette Demir’e HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, Şehitkamil İlçe Başkanı Ekrem Kaplan ve partililer eşlik etti.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...