hüda par etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir’den Şahin ve Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

7 Mayıs 2024
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerind..
Gündem

Göçer:”Ramazan Bayramı Dünya Üzerinde Katliamların Durmasına Vesile Olsun”

9 Nisan 2024
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, “Gazze’de yaşanan soykırım nedeniyle buruk bir bayram yaşayacak olsak da hiçbir zulüm ebedi değildir ve inanıyorum ki Rabbimiz tüm zalimlerin zulümlerini kendilerine çevirecektir.” dedi. Ramazan..
Politika

Cağıtlılardan HÜDA PAR Şehitkamil Adayı Karakurt’a yoğun ilgi

25 Şubat 2024
HÜDA PAR Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Karakurt’a köylüleri ve akrabaları yoğun ilgi gösterdi. HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nakşi Erat, Nizip Belediye Başkan Adayı ..
Politika

“Türkiye’nin HÜDA PAR’ın siyaset anlayışına ihtiyacı var”

21 Şubat 2024
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, “Türkiye'nin HÜDA PAR’ın siyasetine, anlayışına, dürüstlüğüne ve misyonuna şiddetle ihtiyacı var.” dedi. TBMM’deki çalışmalarının yanı sıra seçim bölgesi olan Gaziantep’te d..
Politika

HÜDA PAR’ın belediye başkan adayları dur durak bilmiyor

13 Şubat 2024
HÜDA PAR’ın belediye başkan adayları dur durak bilmiyor HÜDA PAR Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve ilçe belediye başkan adayları, 31 Martta gerçekleştirilecek olan yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret turlarına hız kesmed..
Gündem

Göçer: Halkımızı dürüst belediyecilik ve gerçek hizmetle tanıştıracağız

18 Ocak 2024
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, “Bütün teşkilatlarımızla 31 Martta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere hazırız. İnşallah HÜDA PAR belediyeciliğini Gaziantep ile tanıştıracağız.” dedi. 31 Mart 2024'te yapılacak olan Mahalli İ..
Gündem

Koçyiğit: Gazetecilere hak ettikleri değer verilmelidir

9 Ocak 2024
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Gazeteci İbrahim Koçyiğit, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle yayımladığı mesajında gazetecilere hak ettikleri değerin verilmesi gerektiğini söyledi. Her yıl 10 Oc..
Gündem

HÜDA PAR depremzedeleri yalnız bırakmıyor

29 Aralık 2023
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Nurdağı ilçesinde depremzede esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yakınları vefat eden, yaralanan, ev ve işyerleri yıkılan vatanda..
Politika

Demir: TOKİ vatandaşı mağdur etmemeli

6 Aralık 2023
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, TOKİ’nin dar gelirliler için hayata geçirdiği “100 Bin Sosyal Konut Projesi” kampanyasında ödeme şartlarını değiştirmesini TBMM’ye taşıdı. HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili De..
Gündem

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı Filistin için nöbette

19 Ekim 2023
Siyonist işgal rejiminin Gazze'deki katliamlarına sert tepki gösteren HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı basın açıklamaları ve düzenlediği etkinliklerle Filistinli Müslümanlara yönelik desteğini sürdürüyor. İşgalci siyonist rejimin Filisti..
Gündem

Göçer: Mescid-i Aksa’nın ve kardeşlerimizin yanındayız

9 Ekim 2023
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı Mescid-i Aksa davası için mücadele veren Filistinli Müslümanların, siyonist çetelerin vahşet ve zulümlerine karşı “Aksa Tufanı” adıyla başlattıkları operasyona destek amaçlı kitlesel basın açıklaması düzen..
Politika

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir: Liyakat ve ehliyet esas alınmalı

4 Ekim 2023
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, “Artık Türkiye'de liyakat ve ehliyet esas alınmalıdır.” diyerek mülakat sisteminin kaldırılması gerektiğini belirtti. TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı söz alan HÜDA PAR G..
Gündem

Göçer: Nizip Çayı su değil zehir akıyor

31 Ağustos 2023
Gaziantep İl Başkanı Göçer, yıllardır kentin kanayan yarası haline gelen, çevreye verdiği zarar nedeniyle birçok kişinin hastalanmasına, tarımın zarar görmesine ve hayvanların telef olmasına neden olan Nizip Çayı’nın ne zaman temiz akacağın..
Gündem

Çetin ve İzol’un barış gayreti takdir topladı

30 Ağustos 2023
Kahramanmaraş HÜDA Par il Başkanı Adem Kılıç ile iş insanı Mehmet Nergiz arasında yaşanan husumet AK Parti İl Başkanı Murat Çetin, HÜDA Par il Başkanı Faruk Göçer ve önceki dönem Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Edip İzol’un gayr..
Gündem

Hüda Par milletvekili Şehzade Demir’in karma eğitim açıklaması

30 Ağustos 2023
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, “Karma eğitim meselesine art niyetle bakanlar, din düşmanlığı zaviyesinden yaklaşanlar ve laiklik şemsiyesi altında konuyu suiistimal edenler gerçekten de kendi ahlak seviyel..
Politika

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir’den GBB Başkanı Şahin’e ziyaret

20 Ağustos 2023
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i makamında ziyaret etti.Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i makamında ziyaret eden HÜDA PAR Genel Sekre..
Gündem

TOKİ Mağdurları Haklarını İstiyor

14 Ağustos 2023
4 yıldır konutları teslim edilmeyen TOKİ mağdurları haklarını istiyor TOKİ'nin 2019 yılında başlattığı "100 Bin Sosyal Konut Projesi" kapsamında hak sahibi olan ve 4 yıldır evleri teslim edilmeyen vatandaşlar, mağduriyetlerinin giderilmesi..
Gündem

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir, israf ve ahlaki dejenerasyona dikkat çekti

8 Ağustos 2023
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, ekonomik kriz nedeniyle tasarruf çağrılarının yapıldığı bir süreçte belediyelerin konser ve festival gibi etkinlikler düzenlemesine tepki gösterdi. Yaşanan ekonomik krizin..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...