Gaziantep Futbol Kulübünde korona şoku!

Gaziantep Futbol Kulübünde korona şoku!
01 Şubat 2021 14:59 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep Futbol Kulübünde vaka sayısı 4’e yükselirken korona virüs şoku yaşanıyor.

Geçen gün bir futbolcunun testinin pozitif çıkmasının ardından bugün 2 futbolcu ve bir personelin daha testleri pozitif çıktı.

Gaziantep Futbol Kulübünden korona şoku ile ilgili yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbol Takımımıza, Süper Lig’in 23. Haftasında oynayacağı Fatih Karagümrük maçı öncesi yapılan Covid-19 testlerinde, iki futbolcumuzun ve bir personelimizin daha test sonucu pozitif olarak raporlanmıştır. Bu raporlarla birlikte takımımızda pozitif teşhisi konulan kişi sayısı dörde yükselmiştir. Futbolcularımızın ve personelimizin izolasyon ve tedavi süreci ilgili protokoller dahilinde başlatılmış olup, kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız” denildi.

Gaziantep Futbol kulübünde, Süper Lig’in 23. haftasında konuk olacağı Karagümrük maçı hazırlıklarına taktik ağırlıklı antrenmanla devam etti. Geride bıraktığımız hafta alınan mağlubiyetin ardından kırmızı siyahlılar bu maça bir çıkış olarak bakıyor. Hedef ise yeniden bir galibiyet serisi yakalayabilmek.

Teknik Direktör Ricardo Sa Pinto yönetiminde saat 11:30’da gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü.

Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanın ana bölümünde taktik çalışmalar gerçekleştirildi. Takım 2 Şubat Salı günü gerçekleştireceği antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a harekete edecek.Gaziantep FK’nın yeni transferi ERtuğrul da çabuk uyum sağladı. Takımla birlikte çalışmalara başlayan başarılı oyuncu, sosyal medya hesabından “Beni yeniden heyecanlandıracak projeyi ve bu projeye inanan insanları Gaziantep’te buldum. Bana yaklaşımlarından dolayı transfer sürecimde emek harcayan herkese teşekkür ediyorum” paylaşımında bulundu. 

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...