• Anasayfa /
  • /
  • Gaziantep  FK Fenerbahçe’yi gözüne kestirdi

Gaziantep  FK Fenerbahçe’yi gözüne kestirdi

Gaziantep  FK Fenerbahçe’yi gözüne kestirdi
10 Nisan 2021 13:18 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 34. haftasında karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Gaziantep FK Fenerbahçe’yi gözüne kestirdi

Teknik Direktör Sa Pinto yönetiminde saat 11:30’da başlayan antrenman, yaklaşık 1 saat 25 dakika sürdü. Başakşehir karşılaşmasında forma giyen futbolcularımız takımdan ayrı yenileme çalışmalarını sürdürürken, diğer futbolcularımız ise dayanıklılık koşularının ardından gerçekleştirilen çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı. Takım 11 Nisan Pazar günü gerçekleştireceği antrenmanla birlikte hazırlıklarını tamamlayarak maçın oynanacağı İstanbul’a hareket ederek kampa girecek. Futbolcuların Fenerbahçe’yi gözüne kestirdiği belirtildi

Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Fenerbahçe tarihi boyunca şampiyonluk hedefinde olan ve saygıyı hak eden bir camiadır. Ancak biz şuana kadar bu ligde hiçbir takımdan çekinmedik. Sezonun ilk yarısında oynadığımız karşılaşmada rakibimizi 3-1 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başarmıştık. Rakibimizin gücünün farkındayız ancak bizim de en az onlar kadar puanlara ihtiyacımız var. Bu karşılaşmaya da puan veya puanlar alabilmek adına sahaya çıkıp, mücadele edeceğiz. İnşallah futbolcularımız bu karşılaşmada da ellerinden gelenin en iyisini yaparak Gaziantep şehrini sevindirmeye devam edecektir. Hakem hatalarının futbolun önüne geçmediği bir müsabaka olmasını temenni ediyorum. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz sonsuz. Sonuç ne olursa olsun oynayacağımız futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

Ligde beşinci sıraya yükselmekten ziyade orada kalıcı olmanın anlamlı olduğunun altını çizen Mehmet Büyükekşi, “Dün aldığımız galibiyetle birlikte ligde 50 puana yükselmeyi başardık. Gerçekten 31 maç sonunda 50 puan yakalayabilmiş olmak yadsınamaz bir başarıdır. Teknik ekibimiz, futbolcularımız, yönetimimiz hep beraber bu güzel tabloyu sezon sonuna taşıyabilmek adına mücadelemizi sürdüreceğiz. İşimiz bundan sonra başlıyor, ligin son düdüğü çalana kadar da Gaziantep şehri var gücüyle bu takımın yanında olacaktır. Gücümüzün farkındayız, bu hedeflerimizi başaramamamız adına hiçbir sebep ben görmüyorum. Geçtiğimiz sezonu ilk sekiz sırada tamamladık, bu sezon öncesi de hedefimizi ilk beş sıra olarak belirlemiştik. Şuana kadar o hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ancak önemli olanın sezon sonunda oluşacak puan durumu olduğunu biliyoruz” dedi.

Gaziantep FK Fenerbahçe’yi gözüne kestirdi

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...