• Anasayfa /
  • /
  • GAÜN İle İŞKUR Arasında Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü

GAÜN İle İŞKUR Arasında Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü

08 Mart 2024 08:55 Eğitim

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürlüğü arasında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak Alpkan’ın katılımıyla “Mesleki Eğitim İş Birliği” protokolü imzalandı.
GAÜN Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza törenine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak Alpkan, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Varol Dur ve kurum temsilcileri katıldı.
GAÜN ile İŞKUR arasında imzalanan protokol ile birlikte İŞKUR tarafından sunulan aktif işgücü hizmetleri kapsamında, GAÜN ile iş birliği içerisinde mesleki eğitim kursları düzenlenecek.
İmza töreninde konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak Alpkan, bu programları 7 bölge ve 7 il olarak başlatıldığını söyledi. Gaziantep’in Türkiye’nin önemli bir sanayi ve eğitim merkezi olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Lutfihak Alpkan şunları söyledi: “Programlar hayata geçirilip ilk mezunlarını verdiğinde de onları tebrik etmek için geleceğiz. İnşallah bu programlar somutlaşır, hayata geçer ve süreklilik arz eder. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.
Eğitim ve istihdama yönelik her türlü iş birliklerine Gaziantep Üniversitesi kapılarının her zaman açık olduğunu söyleyen GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, protokolün her iki kurum için de hayırlı olmasını diledi.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...