yasak etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Gaziantepliler dikkat! Valilik yasakladı

13 Ocak 2023
Gaziantep'te Valiliği, il genelinde kamu düzeninin korunması amacıyla yeni bir karar alınıncaya kadar tüm gösteri ve etkinliklerin yapılamayacağı yerleri bildirdi. Valilikten yapılan açıklamada, kentteki gerçek ve tüzel kişiler tarafından ..
Gündem

Gaziantep Valiliğinden bir haftalık yasak!

8 Ocak 2022
Gaziantep Valiliği asayiş ve kamu düzeninin korunması amacıyla her türlü etkinlik, kutlama ve genel kurulları bir haftalığına yasakladı.İşte Valilik tarafından yapılan açıklama:İlimiz genelinde gerçekleştirilebilecek, (Siyasi partil..
Gündem

Nu varyantı artıyor! 5 ülkeden Türkiye’ye girişler yasaklandı

26 Kasım 2021
Nu varyantı artıyor! 5 ülkeden Türkiye'ye girişler yasaklandı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Nu varyantının artış gösterdiği ülkelerden Türkiye’ye gi..
Gündem

Gaziantep’te ormanlara giriş çıkışları yasaklandı

30 Temmuz 2021
Gaziantep’te ormanlara giriş çıkışları yasaklandıAntalya/Manavgat,Mersin,Adana,Osmaniye ve en sonunda Kilis'te çıkan ve büyük maddi ve manevi zararlara yol açan orman yangınlarının ardından  Gaziantep'te Dülük Baba ve Burç ormanlarına g..
Gündem

Gaziantep’te 19 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı var mı? Vali Gül açıkladı

18 Mayıs 2021
Gaziantep’te 19 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı var mı? Vali Gül açıkladı Gaziantep Valisi Davut Gül, “Yarın için (19 Mayıs) özel bir kısıtlama yoktur. Hafta içi olan genel kısıtlamalar aynen deva..
Asayiş

Valilik izin vermeyecek

15 Mayıs 2021
Valilik izin vermeyecek Futbolda Süper Lig şampiyonu bugün belli oluyor. Taraftarlar da şampiyonluğu kutlama hazırlığına girmişti. Anca İçişleri Bakanlığı pandemi nedeniyle sokaklar kutlama yapmayı yasakladı. ..
Gündem

Gaziantep’te yeni korona virüs yasağı kararı

7 Mayıs 2021
Gaziantep İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Vali Davut Gül başkanlığında toplanarak korona virüs yasakları ile ilgili son dakika kararı aldı. Gaziantep’te yeni korona virüs yasağı kararı İl Umumi Hı..
Politika

Turistlere serbest, vatandaşa yasak!

5 Mayıs 2021
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı yeni market yasağı genelgesi ile ilgili sert eleştirilerde bulundu. Turistlere serbest, vatandaşa yasak! ..
Politika

Optisyenlik müesseseleri 17 günlük yasaktan muaf tutulsun!

1 Mayıs 2021
CHP Gaziantep Milletvekili Eczacı ve Optisyen İrfan Kaplan, 30 Nisan tarihli kararla 17 günlük sokağa çıkma yasağı içinde kalan Optisyenler ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Optisyenl..
Gündem

Sokağa çıkma yasağında kimler muaf?  Valilik açıkladı

27 Nisan 2021
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan tam kapanmada kimlerin muaf olduğu Gaziantep Valiliği tar..
Gündem

Gaziantep Valisi açıkladı! O gün sokağa çıkma yasağı geldi

21 Nisan 2021
Gaziantep Valisi Davut Gül, Cuma günü de sokağa çıkma yasağı getirildiğini açıkladı. Vali Gül, "Resmî tatil olan 23 Nisan Cuma günü de hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına dahil edilmiştir. Perşembe günü 19.00’da başlayıp Paza..
Gündem

Gaziantep Valiliği’nden son dakika yasak açıklaması

9 Nisan 2021
Gaziantep Valiliği Cumartesi-Pazar günleri uygulanacak yeni yasak kararlarını açıkladı. İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu yeni yasak kararı aldı. Gaziantep Valiliği'nden son dakika yasak açıklaması ..
Gündem

Gaziantep’te hafta sonu sokağa çıkma yasağı geldi

29 Mart 2021
Gaziantep’te hafta sonu sokağa çıkma yasağı geldiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, artan korona virüs vakaları nedeniyle hafta sonu sokağa çıkma yasaklarının yeniden geldiğini açıkladı. Haritada kırmızı renk olan illerde hafta sonları..
Gündem

Gaziantep’te yasaklar tekrar mı geliyor? Pandemi Kurulu olağanüstü toplantıya çağrıldı

20 Mart 2021
Gaziantep’te yasaklar tekrar mı geliyor? Pandemi Kurulu olağanüstü toplantıya çağrıldı Gaziantep’te 100 bin nüfusa gelen vaka sayısındaki 20 puanlık artış sonrasında İl Pandemi Kur ulu Olağanüstü toplantıya..
Gündem

Gaziantep’e yeni korona yasakları mı geliyor?

8 Mart 2021
Gaziantep’e yeni korona yasakları mı geliyor?Gaziantep’te hızla artan korona virüs vakaları nedeniyle yeniden bazı kısıtlamaların gelebileceği belirtildi. Kentin 100 bin nüfusa göre açıklanan vaka sayısı oranının sarıdan turuncu renge d..
Gündem

Gaziantep’te işyerlerinin açılış-kapanış saatleri değişti

3 Mart 2021
Vali Davut Gül, “Gaziantep’te Market, bakkal, kasap, berber, kuaför vb. iş yerlerinin çalışma saatleri 07.00-20.00 olarak düzenlenmiştir” açıklaması yaptı. ..
Eğitim

Gaziantep Valiliğinden okulların açılmasıyla ilgili çok önemli açıklama

1 Mart 2021
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın normalleşme süreciyle yapmış olduğu açıklamanın ardından Gaziantep Valiliği, okulların açılması ile ilgili detayla açıklama yaptı. Açıklamada okulların ne zaman açılacağı ve hangi sınıfların ne zaman de..
Asayiş

Yasak tanımayan yüzlerce kişiye ceza yağdı

28 Şubat 2021
Yasak tanımayan yüzlerce kişiye ceza yağdı Gaziantep’te korona virüs yasaklarını ihlal edenlere ceza yağdı. Bir günde 534 kişiye ceza yazıldı. Gaziantep’te İl Emni..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...