• Anasayfa /
  • /
  • Gaziantep’te 19 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı var mı? Vali Gül açıkladı

Gaziantep’te 19 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı var mı? Vali Gül açıkladı

Gaziantep’te 19 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı var mı? Vali Gül açıkladı
18 Mayıs 2021 22:08 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep’te 19 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı var mı? Vali Gül açıkladı

Gaziantep Valisi Davut Gül, “Yarın için (19 Mayıs) özel bir kısıtlama yoktur. Hafta içi olan genel kısıtlamalar aynen devam edecektir” açıklaması yaptı.

Tam kapanmanın sona ermesinin ardından 19 Mayıs tarihinde de resmi tatille birlikte sokağa çıkma kısıtlaması olacağı yönündeki haberlere Gaziantep Valisi Davut Gül açıklık getirdi. Vali gül, 19 Mayıs’ta da genel kısıtlamalar haricinde bir kısıtlama olmayacağını bildirdi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantep’te de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nda sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağı öne sürülmüştü. Resmi tatil nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması getirileceği dile getirilmişti. Ancak kısıtlama olmadı. Genel kısıtlamalar haricinde 19 Mayıs tarihine özel bir kısıtlama olmayacak. Vali Gül de yaptığı açıklamada, Yarın için (19 Mayıs) özel bir kısıtlama yoktur. Hafta içi olan genel kısıtlamalar aynen devam edecektir” dedi.

Buna göre Gaziantep’te 19 Mayıs (yarın) tarihinde sabbah 05:00 ile 21:00 saatlerinde kısıtlama olmayacak. Belirlenen genel kısıtlamalar uygulanacak.

Genelgeye göre hafta sonları sokağa çıkma yasakları ise devam edecek. Cuma akşam 21.00’den Pazartesi sabah 5.00’e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. 19 Mayıs için ayrıca bir kısıtlama uygulanmayacak. Çalışma hayatının aksamaması için uygulanan muafiyetler devam edecek.

19 Mayıs Atatürk’ün Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri de pandemi kısıtlamaları kapsamında etkinliklerle kutlanacak. Saat 19:19’da vatandaşlar balkonlardan İstiklal Marşı söyleyecek.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...