• Anasayfa /
  • /
  • Vali Gül’den ‘Gaziantep’teki duman ve koku’ ile ilgili açıklama

Vali Gül’den ‘Gaziantep’teki duman ve koku’ ile ilgili açıklama

Vali Gül’den ‘Gaziantep’teki duman ve koku’ ile ilgili açıklama
30 Temmuz 2021 00:12 Kaynak : HABER MERKEZİ

Vali Gül’den ‘Gaziantep’teki duman ve koku’ ile ilgili açıklama

GAZİANTEP Valisi Davut Gül, kentte paniğe yol açan yanık kokusu ile ilgili olarak açıklama yaptı. Vali Gül sosyal medya hesabı üzerinden, “Duman ve koku konusundaki hassasiyetinize teşekkür ederim ama bizde tespit ettiğimiz bir yangın yok. Panik yapmadan duyarlılığımızı devam ettirelim lütfen. Bu süreçte yangına sebep olabilecek tüm aktivitelerimizi erteleyerek bu ulusal mücadeleye destek olalım” paylaşımında bulundu.

Gaziantep’in değişik mahallelerinde oturan vatandaşlar, yanık kokusu paniği yaşıyor. Kentin değişik bölgelerinde oturan vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden yanık kokusu aldıklarını belirterek, ‘Gaziantep’te de mi orman yangını çıkarıldı?’ diye sorgulamıştı. İbrahimli’den Karşıyaka’ya, Düztepe’den Emek Mahallesine kadar şehrin her tarafında yanık kokusu ve duman kokusu hakim olmuştu. Vatandaşlar da bu durumdan endişe duymuş, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlar yaparak konuya açıklık getirilmesini istemişti. Vali Gül de bu duruma sessiz kalmadı ve açıklamayı yaptı.

Gaziantep’te ise şu ana kadar yangın çıktığı yönünde bir açıklama gelmezken, Kilis ve  Osmaniye’deki yangının rüzgarın da etkisi ile Gaziantep’te kokuya sebep olabileceği belirtilmişti. Vali Gül de Gaziantep’te yangın iddiaları ile ilgili son dakika açıklamasını yaptı. Vali Gül, ‘Duman ve koku konusundaki hassasiyetinize teşekkür ederim ama bizde tespit ettiğimiz bir yangın yok. Panik yapmadan duyarlılığımızı devam ettirelim lütfen. Bu süreçte yangına sebep olabilecek tüm aktivitelerimizi erteleyerek bu ulusal mücadeleye destek olalım’ açıklaması yaptı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...