transfer etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Irak’a para transferi ve vize sorunu çözüldü

4 Mayıs 2023
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, iki ülke arasındaki ticarette yaşanan para transferi ve vize sorununu çözdüklerini söyledi. Artık 1 yıla kadar çoklu vize verildiğini belirten Acar, Türkiye il..
Spor

Gaziantep FK’ya transfer yasağı!

24 Ocak 2023
Gaziantep FK’ya FİFA’dan geçici transfer yasağı geldi. Etuğrul’un transferinden kaynaklı alacağı olduğu iddia edilen Fransa’nı Le Havre takımı, kırmızı siyahlıları FİFA’ya şikayet etti. FİFA da 170 bin euro olduğu ileri sürülen alacak neden..
Spor

ALGSPOR, Transferde Düğmeye Bastı

15 Ağustos 2022
Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 2021-2022 sezonunun şampiyonu olan ve ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olan Gaziantep ALGSPOR, transferde düğmeye bastı.İlk olarak iç transferde bir çok oyuncusuyla sözleşme yenileyen Gaziantep ALGSPO..
Spor

ALGSPOR, Transferde Düğmeye Bastı

7 Temmuz 2022
Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 2021-2022 sezonunun şampiyonu olan ve ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olan Gaziantep ALGSPOR, transferde düğmeye bastı.İlk olarak iç transferde bir çok oyuncusuyla sözleşme yenileyen Gaziantep ALGSPO..
Spor

Ankas’tan nokta transfer

2 Şubat 2022
Gaziantep'i Bölgesel Amatör Ligi 3'üncü Bölge 2'İnci Grupta başarı ile temsil eden Gaziantep Ankasspor, ara transfer döneminde kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor.Ara transfer döneminde Abdullah Halman ve Muhammet Can Öztürk gibi iki..
Spor

Akınal: Söz verdiğimiz isimleri kadromuza kattık

9 Eylül 2021
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanımız Cevdet Akınal, taraftarlara söz verdikleri isimleri kadrolarına kattıkları için mutluluk duyduklarını ifade etti.“TRANSFER DÖNEMİ FEDAKARLIK İSTİYOR”Teknik Direktörlük görevine Erol Bulut’u getirdi..
Spor

Gaziantep FK Hamza Mendyl ile anlaştı

24 Temmuz 2021
Gaziantep FK Hamza Mendyl ile anlaştıGaziantep Futbol Kulübü, Schalke 04'de forma giyen Hamza Mendyl ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya vardı.Gaziantep FK tarafından yapılan açıklamada, “Yeni transferimiz Hamza Mendyl t..
Spor

Fırat Karadağ Kale’ye imza attı

18 Temmuz 2021
Fırat Karadağ Kale'ye imza attı Süper Amatör Liginde şampiyonluk hedefleyen Kalespor, Fırat Karadağ'ı kadrosuna kattı. Futbola Gaziantepspor altyapısında başlayan ve son olarak İslahiyespor forması giyen orta sahanın çalışkan v..
Spor

ALGSPOR iç transferde 14 imza attırdı

9 Temmuz 2021
ALGSPOR iç transferde 14 imza attırdıGeçen aylarda tamamlanan Turkcell Kadınlar 1. Liginde şampiyonluk şansını talihsiz bir şekilde kaybeden Gaziantep ALGSPOR, yeni sezon öncesi iç transferde 14 oyuncuyla sözleşme yeniledi.Kadınlar ..
Spor

Muhammet Demir’e 1 milyon 250 bin Euro vermeyiz

27 Haziran 2021
Muhammet Demir’e 1 milyon 250 bin Euro vermeyizGaziantep Futbol kulübü, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Muhammet Demir’le ilgili açıklama yaptı.Başakşehir Kulübünün Muhammet için 1 milyon 250 bin lira istediğini belirten Kulü..
Spor

Gaziantep FK ilk transferini yaptı

21 Mayıs 2021
Gaziantep FK ilk transferini yaptı Gaziantep Futbol Kulübümüz, Shakhtar Donetsk alt yapısında yetişen Ukraynalı genç yıldız adayı Vladyslav Kobylianskyi ile beş yıllık anlaşmaya varmıştır. ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Milli kaleciyi transfer etti

4 Nisan 2021
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, Özbekistan Milli Takım Kalecisi Kudrat Turakhujaev’i kadrosuna kattı. Şahinbey Milli kaleciyi transfer etti ..
Spor

Ankas golcüsünü buldu

29 Mart 2021
Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Gaziantep Ankasspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ankas golcüsünü buldu  Gaziant..
Spor

Kıbrıs’ın genç yeteneği Ankas’da

28 Mart 2021
Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da Gaziantep'i temsil eden Ankasspor, Kıbrıs’ın gelecek vaat eden genç yeteneklerinden Mert Güçlücan’ı kadrosuna kattı. Kıbrıs'ın genç yeteneği Ankas’da ..
Spor

Ankas kaleyi garantiye aldı

26 Mart 2021
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 6’ıncı Bölge 1’inci grupta iddialı bir kadro oluşturmayı hedefleyen Gaziantep Ankasspor, tecrübeli ..
Spor

Gaziantep Basketbol’da transfer

16 Ocak 2021
ING Basketbol Liginde mücadele eden Empera Halı Gaziantep Basketbol takımı, 1998 doğumlu şutör gard Alp Karahan ile anlaşmaya vardı.2016-2017 sezonundan itibaren Pınar Karşıyaka A Takım kadrosunda yer alan Alp Karahan, Konyaspor ve Saka..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...