Kıbrıs’ın genç yeteneği Ankas’da

Kıbrıs’ın genç yeteneği Ankas’da
28 Mart 2021 10:22 Kaynak : HABER MERKEZİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da Gaziantep’i temsil eden Ankasspor, Kıbrıs’ın gelecek vaat eden genç yeteneklerinden Mert Güçlücan’ı kadrosuna kattı.

Kıbrıs’ın genç yeteneği Ankas’da

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bordo – mavili ekip, tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç yeteneklerini de renklerine bağlıyor.

Kıbrıs Süper Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınarspor’un yetiştirdiği 2002 doğumlu oyuncusu Mert Güçlücan kanat ve forvet hattında oynuyor. Geçen sezon 27 maçta 8 gol kaydeden genç yetenek bu sene pandemi nedeniyle Kıbrıs liglerinde liglerin oynamama kararının ardından Gaziantep Ankasspor’un takibinde olan 19 yaşındaki futbolcu bordo – mavili ekip ile anlaşma sağladı.

ÜLKEMİ TEMSİL EDECEĞİM

Kıbrıs dışında ilk defa bir takımda oynayacak olmanın ayrı bir heyecanını yaşadığını söyleyen Mert Güçlücan, “Ankasspor kulübü ile bir süreden beri antrenmanlara çıkıyorum. Hem teknik ekibin beni tanıması ve hem de benim onlar ile takım arkadaşlarımı tanımam açısından bir süreç yaşadım. Burada başta başkanımız ve yöneticilerimiz olmak üzere hocalarım, takım arkadaşlarım her zaman bana yardımcı oluyorlar. Adaptasyon açısından hiç zorluk yaşamadım buda beni daha mutlu etti. Ankasspor’un hedefini anlattıklarında ikinci bir heyecan yaşadım ve buraya hem başarılı olmaya hem de doğup büyüdüğüm Kıbrıs’ı en iyi şekilde temsil etmeye geldim. Umut ediyorum hem kulübüm hem de benim adıma hayırlı bir sezon yaşarız” diye konuştu.

 

Kıbrıs Süper Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınarspor’un yetiştirdiği 2002 doğumlu oyuncusu Mert Güçlücan kanat ve forvet hattında oynuyor. Geçen sezon 27 maçta 8 gol kaydeden genç yetenek bu sene pandemi nedeniyle Kıbrıs liglerinde liglerin oynamama kararının ardından Gaziantep Ankasspor’un takibinde olan 19 yaşındaki futbolcu bordo – mavili ekip ile anlaşma sağl

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...