• Anasayfa /
  • /
  • Muhammet Demir’e 1 milyon 250 bin Euro vermeyiz

Muhammet Demir’e 1 milyon 250 bin Euro vermeyiz

Muhammet Demir’e 1 milyon 250 bin Euro vermeyiz
27 Haziran 2021 22:32 Kaynak : HABER MERKEZİ

Muhammet Demir’e 1 milyon 250 bin Euro vermeyiz

Gaziantep Futbol kulübü, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Muhammet Demir’le ilgili açıklama yaptı.

Başakşehir Kulübünün Muhammet için 1 milyon 250 bin lira istediğini belirten Kulüp Başkanı Cevdet Akınal, bu parayı vermeyeceklerini söyledi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün geride kalan sezonda başarılı olan oyuncusu Muhammet Demir’in transferi paraya takıldı. Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, Başakşehir ile görüşmediklerini ve Muhammet Demir için Başakşehir kulübünün 1 milyon 250 bin Euro istediğini belirterek, “30 yaşındaki oyuncuya 1 milyon 250 bin Euro verecek değiliz. Gaziantep Futbol Kulübü parayı ortaya atamaz. Biz Muhammet Demir’i kiralık alabiliriz” dedi.

Muhammet Demir’e bağlı kalmadıklarını ve forvet arayışlarını sürdürdüklerini dile getiren Akınal, “Muhammet geçen sezon çok farklı idi. Geldiği gündeki gibi değildi. Başakşehir kulübünün de bu oyuncuyu kampına götüreceğini ve sonra karar vereceğini öğrendik. Biz de fiyatı çok yüksek bulduk bu parayı veremeyiz. İnşallah en iyi transferleri yapacağız’ ifadelerini kullandı.

Başkan Akınal, bir sol bek bir tane de santrforu kadrolarına katacaklarının altını çizerek, “Hocamız takımı analiz etmiş, istemediğini yolladık. Mirellas bizi oyaladı, vazgeçtik. Muhammet Demir’in sözleşmesi bitmişti. Başakşehir’e gitti. Başakşehir’in istediği parayı vermeyeceğiz. Şartlarımızla anlaşırsak alırız. Başakşehir’e teklifimizi sunduk. Aykut hoca onu deneyecekmiş. Orta sahanın ortasına bir oyuncu almayı düşünüyoruz. Andre Felipe’ye para vererek gönderdik. Mukavele yaptığımız oyuncular var. Şu anda defansımız çok sağlam. Bir sol bek, iyi bir santrfor aldığımız zaman başarılı olacağımız kanaatindeyiz. Bunu el birliği ile yapacağız. Şehri arkamıza alacağız. Her türlü eleştiriye açığız. Ne yaparsak ortak akılla yapacağız. Takımımızı üst sıralara ve Avrupa’ya götürmeye çalışacağız. Ukraynalı genç bir oyuncu aldık. O çok iyi bir futbolcu olacak. Sagal ve Doğan Erdoğan’ı aldık. Diğer iki yabancı teknik direktörlerimiz bir tane genç oyuncuyu kadroya almadı. Yabancı hocayla her şeyi konuşamıyoruz. Yerli hocayla sabah akşam sohbet ediyoruz. Yabancı teknik direktörlerin istemediği oyuncuları göndermek için 25 milyon lira para ödedik. Bolu kampına gideceğiz. 21 Temmuzda Avusturya’ya gidecek takımımız. Hazırlık maçlarımız olacak. Güçlü takımlar olacak bunlar” diye konuştu.

 

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...