Fırat Karadağ Kale’ye imza attı

Fırat Karadağ Kale’ye imza attı
18 Temmuz 2021 12:03 Kaynak : HABER MERKEZİ

Fırat Karadağ Kale’ye imza attı

 

Süper Amatör Liginde şampiyonluk hedefleyen Kalespor, Fırat Karadağ’ı kadrosuna kattı. Futbola Gaziantepspor altyapısında başlayan ve son olarak İslahiyespor forması giyen orta sahanın çalışkan ve güçlü futbolcusu önümüzdeki sezon için Kalesporla sözleşme imzaladı.

Kalespor’da başarılı olmaya geldiğini ve Kalespor’ u zirveye taşıyacaklarını söyleyen Fırat Karadağ;” Bundan sonraki bütün amacım Zirve ve başarı yolunda takımım ile beraber yürümek ve gücüne güç katmak ,en büyük amacımız kulübümüzü başarıya ulaştırmak olacak.” dedi.

İmza töreninde konuşan Kalespor Asbaşkanı ve futbol şubesi sorumlusu Mehmet Sayar’da;”Fırat orta sahada gücü kuvveti ile oynayan çok önemli bir futbolcu kadromuza kattığımız için sevinçliyiz. Kadromuz büyük ölçüde şekilleniyor amacımız antremanlar başlayana kadar hocamızın verdiği rapor doğrultusun da çok büyük oran da iç ve dış transferlerimizi tamamlamak . Her şey Kalespor için” dedi.

Kalespor, arka arkaya yaptığı transferlerle şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu da ortaya koydu. Sezona girmeden önce güçlü bir yönetim oluşturan Kalespor çok kaliteli bir kadro kurmak için harekete geçti. Birçok önemli ismi kadrosuna katan Kale’nin hedefi ise profesyonel lige çıkabilmek. Kalespor Başkanı Erhan Deniz Güngen, hedeflerinin profesyonel lig olduğuna dikkat çekti. Kalespor’un çok köklü bir camia olduğuna vurgu yapan Güngen, kentin profesyonel ligde çok takımı olması gerektiğine dikkat çekti. Güngen hedeflerine ulaşacaklarını dile getirdi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...