su etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Kış Aylarında Su Tüketiminin Önemi

12 Ocak 2024
SANKO Üniversitesi Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Meltem Demirci, kış aylarında yeterli su tüketiminin, daha fazla stres altında olan bağışıklık sistemini güçlendirip hastalıklara karşı direnci artırdığını söyledi.Soğuk hava, düşük ..
Sağlık

Sıcak Yaz Günlerinde Su Tüketiminin Önemi Ve Yöntemi

30 Temmuz 2022
 SANKO Üniversitesi Hastanesi Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Gamze Ganime Yıldırım, sıcak yaz günlerinde su tüketiminin önemine değinerek, “Mutlaka su tüketilmeli. Çay, kahve ve bitki çayları su yerine geçmez” dedi.Isınan ..
Yerel Yönetimler

Gaziantep’e su müjdesi

17 Mart 2022
Son aylarda bölgenin aldığı yoğun yağışla Kartalkaya Barajı’ndaki doluluk oranı yüzde 100’ü buldu.Kurak geçen yaz ayları ve yoğun tarım sulamaları nedeniyle su seviyesinde ciddi düşüş yaşayan Kartalkaya Barajı, bölgede etkili olan kar v..
Yerel Yönetimler

Gaziantep’te suya yüzde 50 indirim

11 Ocak 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te başlattığı indirim seferberliğini genişleterek dul, yetim, 65 yaş üstü ve sosyal yardımdan faydalanan..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir, su yönetimi için çalışma başlattı

26 Ağustos 2021
Büyükşehir, su yönetimi için çalışma başlattıTarım ve Orman Bakanlığı ile Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi ortaklığında suyun koruyarak kullanılması ve geleceğe sağlıklı içme suyunun aktarılması amacıyla “Gazian..
Yerel Yönetimler

Su borcuna yapılandırma müjdesi

2 Temmuz 2021
Su borcuna yapılandırma müjdesiBüyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) tarafından birikmiş su borcu olan vatandaşlar için yapılandırma uygulaması başladı. Son başvuru tarihi 31 Ağustos 2021 olan yapıl..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’den kentin su yönetimi için Bakanlık’la iş birliği!

23 Haziran 2021
Büyükşehir’den kentin su yönetimi için Bakanlık’la iş birliği!Tarım ve Orman Bakanlığı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Gaziantep’in içme ve kullanma suyu sisteminin analizinin yapılmasını sağlayacak kentin su yönetimi ..
Eğitim

GKV’liler kazandıkları yıldızları temiz su için bağışladılar

28 Mayıs 2021
Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri yürüttükleri İngilizce Kitap Okuma ve Sosyal Sorumluluk Projesiyle İngilizce derslerinde kullanılan dijital okuma platformundan e-kitap okuyarak ve çevrimiçi ..
Eğitim

Prof. Dr. Necati Ağıralioğlu’ndan ciddi uyarı

13 Nisan 2021
Prof. Dr. Necati Ağıralioğlu’ndan ciddi uyarıHasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zehra Vildan Serin’in moderatörlüğünde çevrimiçi, 'Türkiye ve Dünya’daki Su Kaynakları' konulu panel..
Yerel Yönetimler

Fatma Şahin: Düzbağ olmasa Gaziantep susuz kalacaktı

15 Şubat 2021
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 'Düzbağ porjesi olmasa Gaziantep susuz kalacaktı' dedi.Şahin, Su konulu Çalıştay'da gerçekleştirdiği konuşmasında bölge olarak su yetersizliğiyle ka..
Yerel Yönetimler

GASKİ: Elektrikler kesilince su da kesildi!

31 Ocak 2021
GASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada,  “Elektrik direkleri yoğun fırtına ve kar yağışı nedeniyle zarar görmüş olup enerjiler kesilmiştir. Bu nedenle içme suyu terfi istasyonlarına enerji verilemediği için şehri besleyen depolarımıza..
Çevre

Gaziantep’e çok ciddi uyarı

23 Ocak 2021
Doğal Hayatı Koruma Vakfı, Gaziantep'e çok ciddi kuraklık uyarısında bulundu. Kentin en riskli 10 il arasında olduğunu açıkladı. Türkiye genelinde aralarında Gaziantep’in de bulunduğu 10 ile ciddi kuraklık uyarısı yapı..
Yerel Yönetimler

Fatma Şahin: “Düzbağ olmasaydı, şu anda suyumuz yoktu”

11 Ocak 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nın 1’inci Bileşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in başkanlığında toplandı. Toplantının ana gündeminde küresel bir sorun olarak karşı k..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...