Sokak hayvanları etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Fatma Şahin sokak hayvanlarını besledi

4 Şubat 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin gece boyu sahada devam eden kar temizleme çalışmalarının ardından bugün sabah saatlerinde de Erikçe Ormanı’nda yer alan sokak hayvanları besleme noktalarını ziyaret etti. Gaziantep’te dün g..
Yerel Yönetimler

Sokak Hayvanları İçin Doğayla Yaşam Alanı

29 Aralık 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanları için Burç Tabiat Parkı içinde 60 dönümlük bir alana kurduğu Türkiye’de bir ilk olma özelliğindeki “Doğal Yaşam Alanı”, özellikle saldırgan sokak hayvanları doğayla iç içe bir ortamda müzik ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

4 Şubat 2022
Şahinbey Belediyesi, kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için cadde ve sokaklara mama ve yiyecek bırakılıyor.Şehirde etkili olan kar yağışı nedeniyle Şahinbey Belediyesi doğadaki canlıların yiyecek sıkıntısın..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi sokak hayvanlarını unutmuyor

26 Nisan 2021
Şahinbey Belediyesi sokak hayvanlarını unutmuyorŞahinbey Belediyesi korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında beslenme imkanları azalan sokak hayvanlarına mama desteğinde bulunmaya devam ediyor.Şahinbey Belediyesi, yeni tip koro..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir 4 Nisan Sokak Hayvanları Koruma Günü’nde farkındalık oluşturdu

4 Nisan 2021
Büyükşehir 4 Nisan Sokak Hayvanları Koruma Günü'nde farkındalık oluşturdu Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Hayvanat Bahçesi’nin içerisinde bulunan hayvan barınağında 4 Nisan Sokak Hayvanları Koruma Gü..
Gündem

Adalet Bakanlığı İşyurtları Kurumu personeli ve hükümlüler sokak hayvanları için seferber oldu

20 Şubat 2021
Adalet Bakanlığı İşyurtları Kurumu personeli ve hükümlüler sokak hayvanları için seferber oldu ..
Gündem

Nihat Hatipoğlu sokak hayvanlarını besleyen ekibe katıldı

14 Ocak 2021
Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin 200 farklı yerinde oluşturduğu besleme noktalarından birisini Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mehmet Nihat Hatipoğlu ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi ekipl..
Politika

Milletvekili Taşdoğan sokak hayvanlarını unutmadı

12 Ocak 2021
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep'te çeşitli noktalarda oluşturulan 'Sokak Hayvanları Besleme Noktaları'na giderek sevimli dostları besledi.Gaziantep Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet..
Gündem

Sokak hayvanları için çok önemli iş birliği

8 Ocak 2021
Büyükşehir Belediyesi’yle Gaziantep Bölgesi Veteriner Hekimler Odası iş birliğinde “Yaralı Sokak Hayvanlarının Muayene, Tetkik, Teşhis ve Tedavileri” ’ne ilişkin protokol imza töreni düzenlendi.Hayvan Dostu Gaziantep için çalışmalarını ..
Çevre

Öğretmenlerden duyarlı davranış

4 Ocak 2021
Pandemi nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının yanı sıra havaların soğuması ile birlikte yem bulma zorluğu çeken sokak hayvanlarına öğretmenler el uzattı. Gaziantep Amerikan Kültür Koleji öğretmenleri hafta sonu  kentin değiş yerle..
Yerel Yönetimler

Sokak hayvanları aç bırakılmayacak

31 Aralık 2020
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yılbaşı nedeniyle Türkiye genelinde uygulanacak 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında yemek ve temiz su bulmakta sıkıntı çekecek sokak hayvanları için tedbir aldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan..
Yurt Haber

Sokak hayvanları unutulmadı

26 Aralık 2020
Gaziantep’te hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Toplum Destekli Polis ve Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma ekipleri, sokak hayvanlarını yine unutmadı.TD..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...