Ev hanımlarına Şahinbey Belediyesi morali

Ev hanımlarına Şahinbey Belediyesi morali
31 Mart 2021 15:55 Kaynak : HABER MERKEZİ

Şahinbey Belediyesi’nin açtığı kurslarda eğitim gören ev hanımları hem meslek sahibi oluyor hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor.

Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Şehit Er Zeynel Direkci Sosyal Tesisi’ne iğne oyası kurslarında eğitim gören ev hanımları hem meslek sahibi oluyor hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor. Ev hanımları, öğrenmenin ve üretmenin mutluluğunu yaşıyor. Düzenlenen kurslarda maske, mesafe ve hijyen kurallarına önem veriliyor.

KURSLAR BİZİM VAZGEÇİLMEZİMİZ

Şehit Er Zeynel Direkci Sosyal Tesisi’ne iğne oyası kurslarına gelen kadınlar hayatlarının bu kurslarla değiştiğine dikkati çekerek “Özellikle bu pandemi dönemi bizleri hem psikolojik hem de fiziki yıpranmamıza neden oldu. Şahinbey Belediyesi’nin Şehit Er Zeynel Direkci Sosyal Tesisi’ne gelerek burada hem stres atıyoruz, hem de aile bütçemize katkıda bulunuyoruz. Genç kızlar veya anneler kızlarının çeyizlerini burada hazırlayarak çeyiz ürünleri daha ucuza mal ediyoruz. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu sayesinde böyle bir tesise sahip olduk. Bayanlar için bulunmaz bir nimet. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Evde boş oturmak yerine kurslara gelerek meslek sahibi olduklarını belirten kadınlar, hem de para kazanma şansı yakaladıklarını dile getirdiler. Kursa gelen kursiyerler, ” Ev hanımları için bulunmaz bir fırsat. Ev hanımları da artık meslek sahibi oluyor. Hem ev işlerimizi yapıyoruz, hem de buraya gelerek meslek öğreniyoruz. Ürettiklerimizi satma şansı yakalayarak para da kazanıyoruz. Şahinbey Belediyesine çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...