OBA Makarna etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

14 Mayıs 2024
Kurulduğu günden bu yana Gaziantep’in en gözde liseleri arasında yer alan Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi’nde düzenlenen kep töreniyle birlikte okul ilk mezunlarını verdi.2023-2024 eğitim öğretim yılının sonlarına gelinmesi..
Sağlık

OBA Makarna Ailesi’nden Sağlık Desteği

17 Nisan 2024
Valilik Fuaye Salonunda Valiliğimiz koordinasyonunda İl Sağlık Müdürlüğü ile OBA Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. arasında protokoller imzalandı. İmzalanan protokoller ile Şahinbey ilçesi Mavikent Mahallesine Aile Sağlık Merkezi, Şahinbey il..
Ekonomi

26 Şubat 2024
Son 10 yıllık dönemde makarna ihracat şampiyonu olan Oba Makarna’nın halka arzı başarıyla tamamlandı. Halka arza, talep toplama sürecinde yaklaşık 3,4 mil..
Ekonomi

Alpaslan Özgüçlü 40 Yaş Altı 40 Ceo Araştırması’nda 3. Sırada

24 Ağustos 2023
İş dünyasının genç liderleri, başarı öyküleri yazmaya devam ediyor. Bu yıl Ekonomist Dergisi tarafından sekizincisi gerçekleştirilen '40 Yaş Altı 40 CEO’ Araştırmasının sonuçlarına göre; Oba Makarna Grup Şirketleri CEO’su Alpaslan Özgüçlü..
Ekonomi

OBA Makarna ve İpek Yem Fortune 500’de

6 Temmuz 2023
Sektöründe Türkiye’nin ve Dünya’nın önemli global marka temsilcisi olan OBA Makarna; yatırımları, üretim ve istihdamının yanı sıra gerçekleştirdiği ihracat oranıyla da en başarılı şirketler arasında yer alırken son olarak 2022 verilerinin b..
Ekonomi

Oba Makarna 10. Kez Türkiye ihracat Şampiyonu

19 Haziran 2023
Oba Makarna, Türkiye Hububat, Bakliyat Ve Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektörünün onuncu kez ihracat şampiyonu oldu. Oba Makarna CEO’su Alparslan Özgüçlü, şampiyonluk ödülünü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı 30. Olağan Gen..
Ekonomi

Oba Makarna’ya Sektör Şampiyonluğu ödülü

19 Eylül 2021
Oba Makarna, Türkiye Hububat, Bakliyat Ve Yağlı Tohumlar Ve Mamulleri Sektörünün ihracat şampiyonu oldu. Oba Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü, şampiyonluk ödülünü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törende Sanayi..
Ekonomi

Fortune 500’de Oba Fırtınası

3 Temmuz 2021
Fortune 500’de Oba FırtınasıTürkiye'nin en büyük makarna üretim tesislerine sahip olan Oba Makarna, açıklanan Fortune 500 Türkiye Araştırması 2021 sonuçlarına göre 110. sırada yer almanın mutluluğunu yaşarken Oba Grup 2021 yılından itib..
Ekonomi

Oba’nın İSO 500’deki rekor yükselişi sürüyor

28 Mayıs 2021
Sektöründe Türkiye şampiyonu olan Oba Makarna iş ve sanayi dünyasının heyecanla beklediği İstanbul Sanayi Odasının hazırladığı ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020 Araştırmasında ilk 100’ün içinde yer almanın ha..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...