mezuniyet etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

BAŞARI GELENEĞİ DEVAM ETTİ

8 Ağustos 2023
Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursu’nda, 30. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezleri Sınavlarına hazırlanan gençler, fiziki yeter..
Eğitim

GAÜN’DE 816 MÜHENDİSİN MEZUNİYET HEYECANI

26 Temmuz 2023
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesinde 2022 – 2023 akademik yılı sonunda eğitimlerini başarıyla tamamlayan 816 öğrenci, mezun olarak diploma aldı. Mezuniyet programının açılışında konuşan GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. ..
Eğitim

Sanko Üniversitesi SHMYO’da İlk Mezuniyet Heyecanı

28 Haziran 2022
SANKO Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) ilk mezunlarını verdi. Ameliyathane Hizmetleri Programı, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı, Anestezi Programı ile İlk ve Acil Yardım Programını..
Eğitim

Naci Topçuoğlu MYO’da mezuniyet coşkusu

4 Ağustos 2021
Naci Topçuoğlu MYO'da mezuniyet coşkusuGaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu’ndaki eğitimi tamamlayan 467 öğrenci, mezuniyet heyecanı yaşadı.Uyguladığı eğitim modeliyle Türkiye’de ilki gerçekleştiren ve ülk..
Eğitim

Rektör Özaydın: “Geleceğin Türkiye’sini sizler inşa edeceksiniz”

6 Temmuz 2021
Rektör Özaydın: “Geleceğin Türkiye’sini sizler inşa edeceksiniz”Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi Mezuniyet Töreni’nde İktisat, İşletme, Uluslararası Ticaret ve..
Eğitim

Konservatuvar öğrencilerinin mezuniyet sevinci

4 Temmuz 2021
Konservatuvar öğrencilerinin mezuniyet sevinciGaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı (TMDK) 2020 - 2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreninde 100 öğrenci mezun oldu.GAÜN Atatürk Kültür Sahnesinde yapılan..
Ekonomi

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde mezuniyet coşkusu

3 Temmuz 2021
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde mezuniyet coşkusuSANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik Bölümlerinden 185 öğrenci mezun oldu.SANKO Okulları ba..
Eğitim

GAÜN’lü sporcular mezun oldu

2 Temmuz 2021
GAÜN’lü sporcular mezun olduGaziantep Üniversitesi (GAÜN) Spor Bilimleri Fakültesinde 2020 – 2021 eğitim öğretim yılı sonunda eğitimlerini başarıyla tamamlayan 217 öğrenci, coşkulu bir törenin ardından keplerini havaya fırlatarak mezun ..
Eğitim

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi‘nde mezuniyet coşkusu

2 Temmuz 2021
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi‘nde mezuniyet coşkusuSANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden bu yıl olan mezun olan 86 öğrenci için düzenlenen diploma ve yemin töreninde büyük heyecan yaşadı.SANKO Okulları bahçesinde düzenlenen tören..
Eğitim

GAÜN’de genç doktorlar coşkuyla mezun oldu

1 Temmuz 2021
GAÜN’de genç doktorlar coşkuyla mezun olduGaziantep Üniversitesi  (GAÜN) Tıp Fakültesinin Türkçe ve İngilizce eğitimlerini tamamlayarak mezun olan 28. dönem mezunu 303 genç doktor, ‘Hipokrat Yemini’ ederek hekimliğe ilk adımlarını attı...
Gündem

GKV Özel Ortaokulu’nda kep coşkusu

28 Haziran 2021
GKV Özel Ortaokulu’nda kep coşkusuGaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen kep töreni coşkulu geçti. Kep atan öğrenciler kadar ebeveynlerinin heyecanı da görülmeye değerdi. Törene katılan Gaziantep Kolej..
Eğitim

Gaziantep Kolej Vakfı’nda Miniklerin Kep Heyecanı

25 Haziran 2021
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında 2020-2021 Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencileri için muhteşem bir kep töreni düzenlendi. Gaziantep Kolej Vakfı’nda Miniklerin Kep Heyecanı..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...