kanser etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Çocukluk Çağı Kanserlerine Dikkat

20 Şubat 2024
Medical Point Hastanesi Çocukluk Çağı Kanserlerine Dikkat Çekti. Medical Point Gaziantep Hastanesi tarafından Primemall Gaziantep Alışveriş Merkezinde Uluslararası Çocukluk Çağı Kanserlerine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyl..
Sağlık

Prof. Dr.Ünal, “Çocukluk Çağı Kanserlerinde Tedavi, Modern Teknoloji ile Birlikte Yüz Güldürüyor’’

13 Ocak 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Hematoloji Onkoloji Uzmanı Profesör Doktor Ekrem Ünal, çocukluk çağı kanserlerinde kişiye özel ve multidisipliner tedavi uygulamalarının yanında, Çocuk Hematoloji ve Onkoloji hastalıkları hakkında bil..
Sağlık

Ünlü Sudanlı Ressam, Medical Point’te Sağlığına Kavuştu.

8 Aralık 2023
Kalın bağırsakta (kolon) ve kalın bağırsağın son kısmında (rektum) görülen kanserler genel olarak “Kolorektal Kanserler” olarak tanımlanmaktadır. Kolorektal kanserler ülkemizde ve dünyada yaygın görülen bir kanser türüdür. Bu bağlamda, Düny..
Sağlık

Kanser Tedavisinde Modern Ve Kişiye Özel Yaklaşımlar

11 Eylül 2023
Kanser sağlıklı hücrelerden gelişir ve kişiye ve kişinin tümörüne özel genetik şifreler taşır. Bu sebeple her kanserde, türü ve tedavi yöntemi aynı olsa da, alınan sonuçlar farklı olabilmektedir. Bu durum göz önünde bulundurulduğunda kişiye..
Sağlık

İdrarda Kanama Ve Mesane Kanseri

12 Temmuz 2023
SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ ÜROLOJİ UZM. OPR. DR. TÜMER: -“İDRARDA KANAMA, ÜROLOJİK AÇIDAN KANSER BELİRTİSİ OLABİLİR” -“İDRARDA KANAMA ÖZELLİKLE 40 YAŞ ÜSTÜ HASTALARDA ARTMIŞ KANSER RİSKİ AÇISINDAN ÖNEM TAŞIMAKTADIR”SANKO Üniversi..
Sağlık

Medical Point Gaziantep Kanser Hastalarına Yeni Umut

5 Haziran 2023
MEDICAL POINT GAZİANTEP ‘KANSER HASTALARINDA YENİ UMUT; MİKROKÜRE’ TEDAVİSİ KONULU BÖLGESEL TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ Medical Point Gaziantep Hastanesi Gaziantep'te beş yıldızlı bir otelde unrezektabl karaciğer kitlelerinin tedavisinde önemi..
Sağlık

Rahim Kanseri Kadın Kanserlerinde Dördüncü Sırada Yer Alıyor

2 Haziran 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Mutlu Meydanlı, Haziran’ın Rahim kanseri farkındalık ayı olduğuna dikkat çekerek, rahim kanserinin, kadınlarda görülen kanserler arasında sık görülen d..
Sağlık

Kanserde En Önemli Tedavi Erken Tanıdır

4 Nisan 2023
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Göktürk Maralcan, birçok kanser türünde bilinen en önemli tedavi başarı stratejisinin ‘erken tanı koyma stratejisi’ olduğunu söyledi.Prof. Dr. Maralcan, 1-..
Sağlık

Sanko Hastanesinden Kanser Haftasına Özel Bilgiler

2 Nisan 2023
1-7 NİSAN KANSER HAFTASI-SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ ONKOLOJİ BÖLÜMÜ FİZYOTERAPİSTİ MÜRŞİDE MANTAR: “KANSERDEN KORUNMADA VE KANSER TEDAVİSİNDE EGZERSİZ VE FİZİKSEL AKTİVİTE ÖNEMLİ”SANKO Üniversitesi Hastanesi Onkoloji / Hemoto..
Sağlık

Rahim Ağzı Kanseri Taramalar Ve HPV

16 Ekim 2022
SANKO Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümünden Prof. Dr. Ali İrfan Güzel, rahim ağzı kanserinin, erken tanı konulması durumunda tamamen iyileşen bir kanser türü olduğunu söyledi.Prof. Dr. Güzel, 20’nci yüzyılın ilk ..
Sağlık

Meme kanseri teşhisinde mamografi hayati öneme sahip

13 Ekim 2022
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Radyoloji Uzmanı Dr. Canan Özkılıç, meme kanserinin erken tanısında ultrasonografi ve mamografinin hayati öneme sahip olduğunu dile getirdi.Meme kanserinin kadınlarda en sık görülen kanser türü olduğuna dik..
Sağlık

Kanser Tedavisinde, Radyo Nüklid Yaklaşım İle Nokta Atışı Çözümler

23 Eylül 2022
Medical Point Gaziantep Hastanesi Nükleer Tıp Ünitesi, Radyonüklid Tedavi Biriminde Teranostikler ile Yeni Tedavi  Yaklaşımları yurt içi ve yurt dışından gelen hastalara şifa dağıtmaya devam ediyor.Kanser hastalarına, kişiselleştirilmiş..
Sağlık

Ölümlerin beşte biri kanser kaynaklı

1 Şubat 2022
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, kanserde erken teşhisin, tedavinin temelini oluşturduğunu söyledi.Prof. Dr. Yıldırım, 4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeniyle yaptığı ..
Politika

Yılmazkaya: Kanser hastaları ölüme mi terk ediliyor?!

7 Ekim 2021
CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Gaziantep’in en önemli sorunlarından biri olan sağlık konularıyla ilgili iddiaları gündeme getirdi.“Bölgemizin birçok sorunu var” diyen Yılmazkaya yaptığı açıklamada, “Gaziantep’in ..
Sağlık

Meme kanserinde meme kaybı tarihe karışıyor !

3 Ekim 2021
Genel Cerrahi ve Cerrahi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Sıtkı Gürkan Yetkin, meme kanserinde mem kaybının tarihe karıştığını söyledi.Yetkin, konu hakkında şu bilgileri verdi:“Tedaviye en iyi cevap veren kanserlerden biri meme kanseridir...
Sağlık

MHP’li Taşdoğan’dan Kanser Kongresi’nde önemli açıklamalar

28 Eylül 2021
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili ve Sa..
Sağlık

Gaziantep Medical Park Hastanesi’nde kanseri yendi

6 Ağustos 2021
Gaziantep Medical Park Hastanesi'nde kanseri yendiKuzey Irak’tan Medical Park Gaziantep Hastanesi’ne karın ağrısı, kilo kaybı, ishal, sırta vuran ağrı şikayeti ile başvuran 67 yaşındaki Saadiya Majeed Genel Cerrahi polikliniğinde muayen..
Sağlık

Sıcak yemek ve içmek kanser riskini artırıyor 

31 Mayıs 2021
Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Selim, sıcak yeme ve içmenin kanser riskini artırdığını söyledi. Sıcak yemek ve içmek kanser riskini artırıyor S..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...