intihar etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Asayiş

Araban’da İntihara teşebbüs

23 Kasım 2023
Araban Karacaören köy yolu üzerinde bir vatandaş intihara teşebbüs etti.İhbar üzerine sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri hazırda bekledi...
Asayiş

Yine İntihar

12 Kasım 2023
Nizip'te 22 Yaşında ki genç intihar etti.Kendini İple Tavana Asarak intihar eden Hasan Kalkan'ın olayı ile ilgili geniş kapsamlı araştırma başlatıldı.Olayla ilgili gelişmeler az sonra... ..
Asayiş

Gaziantep’te şok intihar!

28 Nisan 2023
Gaziantep’in Nizip ilçesinde metruk bir binada asılı halde bir erkek cesedi bulundu. Bölgeye ambulans ve polis ekipler sevk edilirken, olayın intihar olarak değerlendirildiği öğrenildi...
Asayiş

Bunalıma giren kişi tabancayla kafasına sıktı

29 Aralık 2022
Bunalıma giren kişi tabancayla kafasına sıktı Gaziantep'te bir kişi bunalıma girerek tabancayla kafasına sıktı. Ağır yaralanan şahıs kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Gaziantep'in Osmangazi Mahallesi'nde mey..
Gündem

Neler Oluyor Bize

13 Mayıs 2022
Gaziantep’te bankada özel güvenlik görevlisinin şok intiharı, AVM’de kendini atan kadının intiharı, bir doktorun intiharı ve Kantar inşaat firmasının sahibinin intiharı ardı ardına gelince haklı olarak “Neler Oluyor Bize” sorusu akıllara ge..
Asayiş

Gaziantep’te küçük çocuk intihar etti

19 Aralık 2021
Gaziantep, 12 yaşındaki çocuğun kendini iple tavana asarak intihar etme girişimi ile sarsıldı. Çocuk hastanede yaşam savaşı veriyor. 18 Aralık 2021 Cumartesi 23:47 Gaziantep’te ailevi sorunlardan dolayı bunalıma girdiği iddia edilen 12 yaşı..
Gündem

Gaziantep, intiharlar ve kadın cinayetleri ile anılan bir kent haline geldi!

29 Kasım 2021
CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, son dönemlerde Gaziantep’te art arda yaşanan intihar ve kadın cinayetleri konusunda hükümeti sert sözlerle eleştirdi.Yılmazkaya, ‘Ülkemizde yaşanan ekonomik krizle birlikte zor günl..
Asayiş

Gaziantep’te bir intihar şoku daha! 23 yaşındaki genç intihar etti

24 Kasım 2021
Gaziantep’te 23 yaşındaki genç silahla intihar etti. Yakınları tarafından kanlar içerisinde bulunan ve hastaneye kaldırılan genç kurtarılamadı.Gaziantep, önceki gün meydana gelen intihar olayının şokunu üzeridnen atamadan bir intihar va..
Asayiş

Gaziantep’te lise öğrencisi intihar etti

22 Kasım 2021
Gaziantep’te lise öğrencisi olduğu öğrenilen genç tabanca ile intihar ederek yaşamına son verdi. 17 yaşında olduğu öğrenilen Ş.G’nin ölümü yakınlarını yasa boğdu.Karkamış ilçesi Elifoğlu köyünde yaşanan intihar olayı şok etkisi yarattı...
Asayiş

Gaziantep yine intihar şoku ile sarsıldı

20 Kasım 2021
Gaziantep'te 30 yaşlarında olduğu belirtilen adam, tabancayla kafasına sıkarak intihar etti.Gaziantep’te her geçen gün yeni bir intihar olayı daha yaşanıyor. Bugün de karısı ile tartıştığı iddia edilen genç adam tabancaile yaşamına son ..
Asayiş

Gaziantep’te 23 yaşındaki genç intihar etti

15 Kasım 2021
Gaziantep’te 23 yaşındaki bir genç, yaşadığı evde bilinmeyen bir nedenle kendisini asarak yaşamına son verdi.Olay, Şahinbey ilçesi Bozoklar Mahallesi 47 numaralı sokakta bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, evde ailesiyle yaşay..
Asayiş

Gaziantep’te şok intihar! Üniversite öğrencisi intihar etti

13 Ekim 2021
Gaziantep’te şok intihar! Üniversite öğrencisi intihar ettiGaziantep’in Güneykent Mahallesi’nde üniversite öğrencisi bir genç intihar etti. 23 yaşlarında olduğu belirtilen gencin, 5’inci kattan atlayarak intihar ettiği öğrenildi.&nb..
Asayiş

Gaziantep’te şok intiharlar! 4 kişi intihar etti

26 Eylül 2021
Gaziantep’te son 5 günde 4 kişinin intihar ettiği belirtildi. İntiharların hepsinin de aynı ilçede yaşanması endişeye sebep oldu.Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde son 5 günde içerisinde 4 kişinin intihar etmesinin ardından gözler bu ilçeye..
Sağlık

5 yılda 14 bin 530 kişi intihar etti!

6 Eylül 2021
5 yılda 14 bin 530 kişi intihar etti!CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yanıtlaması istemiyle TBMM’ye verdiği yazılı soru önergesinin yaklaşık 1 yıl sonra gelen cevabını yayınladı. 2015-2020 yıllar..
Asayiş

Gaziantep’te yine intihar! 24 yaşındaki genç kendini astı

8 Ağustos 2021
Gaziantep’te yine intihar! 24 yaşındaki genç kendini astıGaziantep'in Düztepe Mahallesinde 24 yaşında bir gencin daha kendini asarak intihar ettiği öğrenildi.Henüz ismi öğrenilemeyen 24 yaşında olduğu tahmin edilen bir kişinin iple ..
Asayiş

Gaziantep’te polis memuru intihar etti

31 Temmuz 2021
Gaziantep’te polis memuru intihar ettiGaziantep’in Şahinbey ilçesi Şahintepe mahallesine yaşayan bir polis memuru nedeni henüz bilinmeyen sebepten dolayı intihar etti. Hemen hastaneye kaldırılan polisin sağlık durumu ciddiyetini koruyor..
Asayiş

Genç kadın kafasına sıktı ! Gaziantep’te yine intihar şoku

29 Temmuz 2021
Genç kadın kafasına sıktı ! Gaziantep’te yine intihar şoku Gaziantep, bir intihar şoku ile daha sarsıldı. Genç bir kadın kafasına sıktı ve intihar etti. Bir çocuk olduğu öğrenilen kadın hayatını kaybetti...
Asayiş

Gaziantep’te şok intihar: 3 çocuk annesi kendini astı

29 Mayıs 2021
Gaziantep’te dün bir intihar vakası daha yaşandı. 3 çocuk annesi kadın iple kendini asarak yaşamına son verdi. Gaziantep’te şok intihar: 3 çocuk annesi kendini astı Aydınbaba Mahallesinde meyd..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...