Gaziantep’te şok intiharlar! 4 kişi intihar etti

Gaziantep’te şok intiharlar! 4 kişi intihar etti
26 Eylül 2021 09:17 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep’te son 5 günde 4 kişinin intihar ettiği belirtildi. İntiharların hepsinin de aynı ilçede yaşanması endişeye sebep oldu.

Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde son 5 günde içerisinde 4 kişinin intihar etmesinin ardından gözler bu ilçeye çevrildi. İntihar eden 3 kişi ateşli silahla intihar ederken bir kişi de yüksekten kendini boşluğa bırakarak yaşamlarına son verdiler.

Türkiye’de en çok intihar olaylarının yaşandığı  şehirlerin başında gelen Gaziantep’in merkez ilçesi Oğuzeli ilçesinde intihar olayları sır gibi saklanan intihar olayında 76 yaşındaki Mehmet T., 20 yaşındaki Mikail D., 17 yaşındaki Hamza A. tüfek ve tabancayla intihar ederek yaşamlarına son verirlerken, 21 yaşındaki Hamza A. ise yüksekten atlayarak ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor.

Merkez ilçe Oğuzeli ilçesinde 3 kişinin ateşli silahla bir kişinin yüksekten atlayarak yaşamlarına son vermelerinin ardındaki gerçek aşk mı? yoksa ekonomik sıkıntı mı? akıllara soru işareti bıraktı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...