Çocuk Bayramı etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Kuzeyşehir’de dillere destan bir 23 Nisan kutlandı

25 Nisan 2024
Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkemizde ve Kıbrıs'ta kutlandı. Etkinlik alanlarında,okul sahnesi ve bahçelerinde rengarenk elbiseler içerisinde bütün çocukların mutluluğu gözlerine yansıdığ..
Gündem

GTO Başkanları Çocuk Bayramı’nı Kutladı

24 Nisan 2024
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yay..
Gündem

Başkan Yılmaz: Her Zaman Mustafa Kemal’in İzinde Yürüyün

24 Nisan 2024
Başkan Yılmaz, “Ben, 23 Nisan'ı, dünyaya hediye eden Mustafa Kemal Atatürk'ün, Belediye Başkanıyım. Biz; Mustafa Kemal Atatürk'ün ..
Gündem

Vali Çeber Çocukların Bayramını Kutladı

24 Nisan 2024
Tarihimizde önemli bir yere sahip olan milletimizin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yıldönümünü coşku ve gururla kutluyoruz. Ulu Önder Atatürk, bu önemli günü geleceğimizin teminatı olan siz çocuklara ..
Gündem

Güçyetmez: “23 Nisan, Cumhuriyete giden yoldaki en önemli kilometre taşıdır”

21 Nisan 2024
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını millet olarak büyük bir coşku, gurur ve s..
Gündem

Başkan Yılmaz’dan Çocuklara Özel Davet

19 Nisan 2024
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ücretsiz organize edilecek; yüzme etkinliği..
Gündem

Şehitkamil’in Çocukları 23Nisan Coşkusunu Doyasıya Yaşayacak

17 Nisan 2024
Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla her yaştan çocuğa hitap edecek ve b..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu 23 Nisan şenliğine Davet 

20 Nisan 2023
Şahinbey Belediyesi vatandaşların ve çocukların tatillerini dolu dolu geçirmeleri için 23-30 Nisan tarihleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenleyeceği ‘Bi dünya Kitap Bi Dünya Eğlence’ çocuk şenliği ve kitap fuarına tüm va..
Gündem

Rektör Güner Dağlı 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı Kutladı

19 Nisan 2023
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza güveninin göstergesidir” dedi.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlay..
Gündem

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi “Tüm Çocukların Yüzünün Güldüğü Bir Dünya Diliyorum”

22 Nisan 2022
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 102. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...