GASKİ: Elektrikler kesilince su da kesildi!

GASKİ: Elektrikler kesilince su da kesildi!
31 Ocak 2021 19:11 Kaynak : HABER MERKEZİ

GASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada,  “Elektrik direkleri yoğun fırtına ve kar yağışı nedeniyle zarar görmüş olup enerjiler kesilmiştir. Bu nedenle içme suyu terfi istasyonlarına enerji verilemediği için şehri besleyen depolarımıza su temin edilememektedir” dedi.

Gaziantep’te günlerdir çileye dönüşen elektrik kesintileri yüzünden su da kesildi. GASKİ, “Kesilen enerji nedeniyle içme suyu terfi istasyonlarına su verilemediğini, arıza giderilinceye kadar su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

 Gaziantep’te elektrik kesintileri vatandaşı karanlıkta bırakmakla kalmayıp sularının kesilmesine de sebep oldu. Kesilen elektrik ve su yüzünden isyan eden vatandaşa su kesintisinin Enerjisa’nın elektrik kesintisi yüzünden yaşandığı açıklamak zorunda kaldı. GASKİGenel Müdürlüğünden yapılan açıklamada,  “İçme suyu temin ettiğimiz ana isale hatlarına enerji temin eden elektrik direkleri yoğun fırtına ve kar yağışı nedeniyle zarar görmüş olup enerjiler kesilmiştir. Bu nedenle içme suyu terfi istasyonlarına enerji verilemediği için şehri besleyen depolarımıza su temin edilememektedir. Enerji arızası giderilinceye kadar şehrin kuzey, orta ve doğu kesimlerinde su kesintisi yapılması zorunda kalınmıştır. Arızanın giderilmesine müteakip sular şebekeye verilecektir. Vatandaşlarının bilgisine sunarız. GASKİ GENEL MÜDÜĞLÜĞÜ” açıklaması yapıldı.

Elektrik kesintileri nedeniyle karanlıkta kalan vatandaşlar doğalgazlarını da kullanamadıkları için soğukta kaldılar. Online ders gören öğrenciler de kesintiler yüzünden derslerine giremediler. Vatandaşlar bu sorunların giderilmesini beklerken, elektrik kesintileri bu sefer de suların kesilmesine sebep olunca vatandaş çileden çıktı. Vatandaşlar, “Bönce kar yağışına ve devrilen ağaçlara bağlayarak kendilerini savunan Enerjisa, şimdi ne diyecek? Yağmurda da kesitiler oldu. Güneşli havalarda da elektrikler kesiliyor. Bunlar yetmiyormuş gibi şimdi de suların kesilmesinin sebebi olmuşlar. Artık yetkililer bu işe el atsın. Gaziantep’in sahibi yok mu?  Yapamıyorlarsa bıraksınlar. Bir fatura geçince elektrikleri kesmeyi biliyorlar. Bir de bizi su ile sorunlu yaptılar” şeklinde tepki gösterdiler.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...