Elektrik etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Gaziantepliler dikkat! Çok sayıda mahallede elektrikler kesilecek

21 Ocak 2023
Gaziantep'te çok sayıda mahallede elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o mahalleler:Elektrik Kesintisi Başlangıç Zamanı : 22 Ocak - Pazar 09:30 Saatinde Kesinti Bitme Vakti : 22 Ocak 2023 Saat :15:30 İli : Gaziantep Kesinti Nedeni :..
Politika

HÜDA PAR: Elektrik kesintileri vatandaşı mağdur ediyor

19 Ocak 2023
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer, son zamanlarda gün içerisinde belli aralıklarla saatlerce süren ve mağduriyetlere neden olan elektrik kesintilerine artık çözüm bulunmasını istedi. Gaziantep genelinde elektrik kesintileri nedeniyle v..
Ekonomi
Gündem

TEKNOFEST Çevre Ve Enerji Teknolojileri Yarışması Finalistleri  SANKO Enerji Çatalca Res’te Buluştu

29 Eylül 2022
 SANKO HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADİL SANİ KONUKOĞLU:“DÜNYANIN TEMİZ ENERJİYE İHTİYACI VAR, GENÇLERİMİZİN BU ÇALIŞMALARI HIZLANDIRMASI GEREKİYOR” SANKO HOLDİNG YÖNETİM ..
Ekonomi

YILDIRIM: Zamlar rekabet şansı bırakmıyor

1 Haziran 2022
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Tuncay Yıldırım, doğalgaz ve elektrik tariflerine yapılan zamların uluslararası piyasadaki rekabet gücünü olumsuz etkileyeceğini belirtti.GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, sanayide kulla..
Gündem

Elektrik faturaları kiradan yüksek geliyor

2 Şubat 2022
CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, ‘Elektriğe 7 bin lira ödeyen esnaf yeni yıl zamlarıyla şimdi 27 bin lira ödüyor’ dedi.Yılmazkaya, AKP Hükümetine seslenerek; “Zaten milletimiz, giderek artan pahalılığın pençesinde ..
Politika

CHP’li Kaplan’dan elektrik zamlarına tepki!

1 Şubat 2022
 CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, elektrik faturalarının altında ezilen vatandaşların isyanını Meclis gündemine taşıyarak “Saray’ın plansız, beceriksiz ve basiretsiz yönetimiyle vatandaşlarımızın nefesini kesti. Neredeyse a..
Gündem

Vali Gül yüksek elektrik faturaları ile ilgili konuştu

29 Ocak 2022
Gaziantep Valisi Davut Gül, artan yüksek elektrik faturası şikayetleri ile ilgili olarak, ‘Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurun’ dedi.Gaziantep’te son günlerde artan yüksek elektrik faturaları ile ilgili Vali Gül’den açıklama geldi. Vali G..
Gündem

Gaziantep’te çok sayıda mahalle yarın da elektriksiz

29 Ocak 2022
Gaziantep’te büyük tepkilere neden olan elektrik kesintileri devam ediyor. Yarın da çok sayıda mahallede kesinti yugulanacak.İşte elektrik kesintisi olacak mahalle ve sokaklar: ŞEHİTKAMİLBeklenen Kesinti Süresi : 5 saat..
Gündem

Gaziantep’te çok sayıda mahallede elektrikler kesilecek

27 Ocak 2022
   Gaziantep’te 28 Ocak Cuma günü (yarın) çok sayıda mahallede yine elektrikler kesilecek.İşte kesinti uygulanacak mahallleler:Gaziantep’in Karkamış İlçesi Korkmazlar, Eceler, Teketaşı Mahallesi Çaglayanla..
Ekonomi

Elektrik ve doğalgaz sorunu çözülmeli

23 Ocak 2022
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, “İran’dan gelen doğalgazdaki kesinti dolayısıyla, sanayi kuruluşlarına doğalgaz ve buna bağlı olarak elektrik tedarikinde yapılacak kısıtlamaların, üretim süreçlerinde öneml..
Yerel Yönetimler

Engelsiz Yaşam, artık elektriğini güneşten alacak!

6 Aralık 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından Engelsiz Yaşam Merkezi’nde kurulan Güneş Enerjisi Santral Açılışı ve Güneş Enerjisi Projelerinin Finansman Paneli için tören düzenlendi.GBB, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Alman Uluslara..
Gündem

Gaziantepliler dikkat! Yine elektrikler kesilecek

20 Kasım 2021
Gaziantep'te elektrik kesintileri bitmek bilmiyor. Yarın da çok sayıda mahallede elektrik kesintisi uygulanacak.21 Kasım Pazar günü Gaziantep il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri:İSLAHİYE ..
Gündem

Gaziantepliler dikkat! Yine elektrikler kesilecek

9 Ekim 2021
Gaziantep’te 10 Eki Pazar günü (Yarın) birçok mahallede yine elektrikler kesilecek. İşte kesinti yapılacak mahalleler:NURDAĞIKesinti Başlangıç Tarihi : 10 Ekim - Pazar 14:00 SaatindeTahmini Kesinti Bitiş Zamanı : 10 Ekim Pazar -..
Politika

Yılmazkaya: Gaziantep’in çilesi bitmiyor

29 Eylül 2021
CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, “Gaziantep’in ne alt yapısı nede üst yapısı bu nüfusu kaldıramıyor. Konut yetersiz, elektrik altyapısı yetersiz, yollar yetersiz’ dedi.Yılmazkaya, AKP Hükümeti madem Gaziantep’e bu ..
Gündem

3 Milyon 667 bin 142 abonenin elektriği borcu yüzünden kesilmiş!

28 Eylül 2021
CHP’li Vekil Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. ile ilgili sert eleştirilerde bulundu. Enerji Bakanlığının resmi verilerine göre, Türkiye genelinde borcu yüzünden 3 milyon 667 bin 142 abonenin elektriği 2020 yılında kesilmiş. Sadece Gaziantep i..
Gündem

Elektrik şirketlerinin yüksek fatura oyununa dikkat!

24 Ağustos 2021
Elektrik şirketlerinin yüksek fatura oyununa dikkat!“Elektriği yapılan yüzde 15 zam vatandaşın faturasına yüzde 100 olarak yansıdı” diyen CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Hükümetin vatandaşın yanın..
Gündem

Gaziantep’te elektrikler kesilecek

22 Ağustos 2021
Gaziantep’te elektrikler kesilecekGaziantep'te yarın (23 Ağustos Pazartesi) çok sayıda mahallede elektrikler kesilecek.İşte kesinti olacak mahalleler:OĞUZELİKesintinin Tahmini Süresi : 9 saatKesinti Başlangıç Zamanı : 23..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...