Araban Kaymakamlığı bayramda da yüzleri güldürdü

Araban Kaymakamlığı bayramda da yüzleri güldürdü
24 Temmuz 2021 12:01 Kaynak : HABER MERKEZİ

Araban Kaymakamlığı bayramda da yüzleri güldürdü

Araban Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu ve personellerinin katılımıyla ilçede yaşayan 228 öksüz, yetim ve 142 engelliye bayramlık hediyeler dağıtıldı.

Arabanlı yetim, öksüz ve engelli çocukların hayallerinin gerçekleştirildiği proje yüzleri güldürmeye devam ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Araban Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce yürütülen ve Araban SYDV tarafından desteklenen Araban Kaymakamlığı’nın “Yetim Gülerse Dünya Güler” projesi kapsamında bayramda da yüzler güldürüldü.

2020 yılının Nisan ayında başlayan ve bir yılı aşkın süredir süren “Yetim Gülerse Dünya Güler” projesi kapsamında bayramlıklar dağıtıldı. Araban ilçesi Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, “ İlçe merkezi ve kırsalındaki tüm yetim, öksüz ve engelli çocuklarımızın tamamının hayallerini gerçekleştirene kadar projemiz devam edecektir. Yetim, öksüz ve engelli çocuklarımız bizim en hassas yanımızdır. Araban Kaymakamlığı olarak onların her türlü ihtiyaç ve isteklerinin temini için yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Mutlu, açıklamalarına şu şekilde devam etti: “En çabuk düzelmesi gereken şey, yardımlaşma, hayırseverlik ve Türk manevi duygularının azalması en büyük sorundur. Gözle görülebilir elle tutulabilir bir şey değil ama birçok şeyi düzeltebilecek şey” diye konuştu.

Öte yandan Kurban Bayramı münasebetiyle ilçede ve köylelerinde ikamet eden şehit yakını aileler ve gaziler kurum Müdürü Murat TİLKİ, SYDV Müdürü Orhan BEHÇET ve İlçe Emniyet Amiri Mahmut Şakir YILMAZ tarafından ziyaret edildi.

Araban Kaymakamlığı da yüzleri güldürmeye devam etti.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...