ALG Spor 1 puanla başladı 3-3

ALG Spor 1 puanla başladı 3-3
18 Ekim 2022 00:22 Kaynak : haber merkezi

TFF Kadınlar Futbol Süper Liginde perde açılırken geçen sezonun şampiyonu Gaziantep ALG Spor, evinde konuk ettiği Hatayspor ile 3-3 berabere kaldı ve sezona 1 puanla giriş yaptı.

Batur sahasında oynanan maçta Gaziantep ALG Spor iki kez öne geçmesine rağmen bu fırsatı iyi kullanamezken sezonun ilk haftasında taraftarı önünde Hatayspor ile 3-3 berabere kaldı. İlk maçında 2 puan kaybeden sarı-grili takımda üzüntü yaşanırken mücadelenin hakemine de verdiği hatalı kararları nedeniyle de tepkiler vardı.

SEZONUN BAŞINDAYIZ

Gaziantep ALG Spor Teknik Direktörü Hasan Vural, galibiyet için çıktıkları maçta 1 puana razı olduklarını belirterek, “Sezona iyi başlamak istiyorduk ama olmadı öne geçmemize rağmen bunu değerlendiremedik. Tabii geçen sezon uzun süre yenilmeyen bir takımın sezonun ilk haftasında puan kaybı can sıksa da henüz sezonun başındayız ve ilerleyen haftalarda toparlanarak ALG Spor, yine istenilen seviyeye gelecektir. Bugün bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek maçlarda onları mutlu edeceğiz” diye konuştu.

 

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...