ALGSPOR etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Spor

ALGSPOR Galatasaray’ı 4-1 Mağlup Etti

23 Aralık 2023
Turkcell Kadınlar Süper Liginde mücadele eden Gaziantep ALGSPOR Batur Sahasında karşılaştığı Galatasay'ı 4-1 mağlup etti.Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 2023-2024 sezonunun on beşinci haftasında ALGSPOR Galatasaray ile karşı karşıya ge..
Spor

ALGSPOR Zirveyi Koruyor

28 Kasım 2022
Batur sahasında oynanan ve ev sahibi Gaziantep ALG Spor'un daha üstün oyun ortaya koyduğu maçta sarı grili takım Hakkarigücü filelerini havalandıramayınca taraftarı önünde 0-0 berabere kaldı. ALG Spor, evinde 2 puan bıraksa da haftaya 11 pu..
Spor

“ALG Spor Kadın Futbolunun Yeni Yıldızlarını Arıyor”

11 Kasım 2022
Türkiye'de kadının futbolunun önemli takımlarından Gaziantep ALG Spor, "ALG Spor Kadın Futbolunun Yeni Yıldızlarını Arıyor" sloganıyla altyapı seçmelerine başladı.TFF Kadın Futbol Süper Ligi'nin son şampiyonu ve Türkiye'de kadının futbo..
Spor

ALG Spor 1 puanla başladı 3-3

18 Ekim 2022
TFF Kadınlar Futbol Süper Liginde perde açılırken geçen sezonun şampiyonu Gaziantep ALG Spor, evinde konuk ettiği Hatayspor ile 3-3 berabere kaldı ve sezona 1 puanla giriş yaptı.Batur sahasında oynanan maçta Gaziantep ALG Spor iki kez ö..
Spor

Son şampiyon yeni sezonu bekliyor

5 Ekim 2022
Geçen sezonun şampiyonu Gaziantep ALG Spor, hazırlıklarını yoğun bir tempoda yaptığı çalışma ile sürdürürken yeni sezonun başlamasını iple çekiyor. Türkiye Futbol Federasyonu yeni sezon statüsünü belirlemesiyle birlikte Turkcell Kadınlar F..
Spor

ALGSPOR, Avrupa’da Sahaya Çıkıyor

18 Ağustos 2022
ALGSPOR, Avrupa'da sahaya çıkıyorTurkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 2021-2022 Sezonunu Şampiyon olarak tamamlayan ve Avrupa Kadınlar Şampiyonlar Liginde mücadele etmeye hak kazanan Gaziantep ALGSPOR, ilk maçına yarın çıkıyor.Avrupa..
Spor

ALGSPOR Sırbistan’a Gitti

15 Ağustos 2022
Türkiye'yi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Gaziantep ALG Spor, 1. turda Norveç'in Brann takımıyla 18 Ağustos Perşembe günü saat 18:00’da  yapacağı maç için İstanbul'dan Sırbistan'a gitti.Riva'da Hasan Doğan Milli Takımlar..
Spor

ALGSPOR, Transferde Düğmeye Bastı

15 Ağustos 2022
Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 2021-2022 sezonunun şampiyonu olan ve ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olan Gaziantep ALGSPOR, transferde düğmeye bastı.İlk olarak iç transferde bir çok oyuncusuyla sözleşme yenileyen Gaziantep ALGSPO..
Spor

ALGSPOR, Transferde Düğmeye Bastı

7 Temmuz 2022
Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 2021-2022 sezonunun şampiyonu olan ve ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olan Gaziantep ALGSPOR, transferde düğmeye bastı.İlk olarak iç transferde bir çok oyuncusuyla sözleşme yenileyen Gaziantep ALGSPO..
Spor

ALGSPOR’un Rakibi Belli Oldu

25 Haziran 2022
Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligini şampiyon olarak tamamlayan Gaziantep temsilcisi ALGSPOR'un Şampiyonlar Ligindeki rakipleri belli oldu.Nyon şehrinde yapılan kura çekimi sonrası 11. grupta yer alan Gaziantep ALGSPOR, 1. turda Norveç..
Spor

Sponsorlarımız Hep Yanımızdaydı

21 Haziran 2022
Turkcell Kadınlar Futbol Süper Liginde mutlu sona ulaşan Gaziantep ALGSPOR, sponsorlarını unutmadı.Geride kalan sezonda takıma sponsorluk anlamında önemli destek sağlayan sponsor firmalara teşekkür eden kulüp başkanı Ali Gözcü, bu deste..
Spor

Şampiyon ALG SPOR, Kupayı Şehre Getirdi

13 Haziran 2022
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi final karşılaşmasında Wulfz Fatih Karagümrük’ü 2-1’lik skorla mağlup ederek kupanın sahibi olan ALG Spor, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Valisi Davut Gül'ün eşi Gülden Gül tar..
Spor

ALGSPOR Finale Yükseldi

5 Haziran 2022
ALG Spor, Beşiktaş’ı devirdi: Finale yükseldiGaziantep ALGSPOR Kadınlar Futbol Süper Lig’i yarı final rövanş maçında konuk ettiği Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla rakibine toplamda 4-1’lik üstünlük sağlayan Gaziantep ALG Spor, Kad..
Spor

ALGSPOR, Samsun’a gol yağdırdı 0-11

6 Mart 2022
Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 13. hafta mücadelesinde Gaziantep ALGSPOR, Samsun deplasmanında karşılaştığı İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor'u gol yağmuruna boğdu ve rakibini 11-0 mağlup etti.Mariem Houıj'in 5 golle yıldızl..
Spor

ALGspor Trabzon’da coştu: 0-4

8 Ocak 2022
 Kadınlar Futbol Süper Ligi B Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren ALGspor, Trabzon deplasmanından 4-0 galibiyetle ayrıldılar.Trabzonspor karşısında Mariem Houu ile 14. Dakikada 1-0 öne geçen ALGspor, ilk devreyi bu skorla tam..
Spor

ALGSPOR’dan gol yağmuru

26 Aralık 2021
ALG Kadın Futbol takımı Turkcell Kadınlar Süper Ligi ikinci karşılaşmasında İlkadım Belediyesi kadın futbol takımını 9-0 mağlup etti.ALGSPOR Kulübü oynadığı Turkcell Kadınlar Süper Ligi ikinci karşılaşmasında İlkadım Belediyesi kadın fu..
Spor

ALGSPOR’un grubu belli oldu

9 Aralık 2021
TFF Turkcell Kadınlar Süper Liginde kura çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Turkcell Kadınlar ..
Spor

Defa Life, ALGSPOR’a desteğini sürdürüyor

4 Aralık 2021
TFF Turkcell Kadınlar Süper Liginde yeni sezonun başlamasına sayılı zaman kalırken geçmiş sezonda da Gaziantep ALGSPOR'un sağlık sponsoru olan Özel Defa Life Hastanesi sponsorluk desteğini yeni sezonda da sürdüreceklerini açıkladı.ALGSP..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...