Ak Parti Gaziantep’te İlçe Adayları Değişecek mi

Ak Parti Gaziantep’te İlçe Adayları Değişecek mi
26 Ocak 2024 08:44

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala Gaziantep’e gelerek AK Parti’nin Gaziantep adaylarını tanıtacak.
Büyükşehir ve Nurdağı’da dahil olmak üzere tüm ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında daha önce basında yazılan iki adayın yerine sürpriz adaylar olabileceği öğrenildi. İddialara göre 2 sürpriz ismi AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala dışında kimse bilmiyor.
Şahinbey ilçe belediye başkan adaylığı için Mehmet Tahmazoğlu’nun 4. kez aday gösterilmesine, Şehitkamil ilçe belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun 4. kez belediye başkanlığı adaylığına , İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural ile yola devam edilmesine, Yavuzeli Belediye başkanlığa Kemal Sakaroğlu ile devamına , en büyük ilçe olan Nizip Belediye Başkanlığı için bir önceki dönem başkanlık yapan Hacı Fevzi Akdoğan’nın aday gösterilmesine, Depremde en büyük hasar gören Nurdağı ilçesinde ise yeniden anket yapıldıktan sonra karar verileceği öğrenilirken bu isimlerin pazar günü değişebileceği iddia edildi.

HANGİ ADAYLAR DEĞİŞECEK?

AK Parti Gaziantep’te hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. İddialara göre basında yazılan adaylardan iki ismin pazar günü yapılacak olan aday tanıtım toplantısında değişeceği öğrenilirken hangi adayların değişeceği ve onların yerine kimin aday olacağı merak konusu oldu.
#Gaziantep #Akparti

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...