AK Parti Gaziantep İl Başkanı belli oldu

AK Parti Gaziantep İl Başkanı belli oldu
05 Ocak 2021 22:32 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep AK Parti’de İl Başkanı kim olacak konusu sonuçlandı. AK Parti Genel Merkezi Eyüp Özkeçeci ile devam kararı aldı. Ocak ayı sonunda yapılması planlanan kongre için Özkeçeci, listesini hazırlıyor .

Gaziantep AK Parti İlçe kongrelerin tamamlanmasının ardından gözler İl Başkanlığı seçimlerine çevrilmişti. Pandemi nedeniyle sağlıklı bir seçim ortamı oluşmasının önünde engeller olurken, AK Parti İl Başkanlığı seçimi için Ocak ayı sonu olarak takvimini belirlemişti. AK Parti Genel Merkezi il başkanlığı için isimler üzerinde değerlendirmeler yapıyordu. En güçlü aday olarak  mevcut baykan Eyüp Özkeçeci ön plana çıkarken, bugün yapılan görüşmeler sonrası Genel Merkez, İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’ye birlikte yol alacağını tevdi etti.

2013 yılında AK Parti İl Başkanlığına getirilen Özkeçeci, yeni dönemle birlikte 3. dönemine hazırlanıyor. Liste çalışmalarına başlayan Özkeçeci, kenti kucaklayan bir yönetim oluşturmak istediğini söyledi. Özkeçeci, “Kentin her tabakasını temsil eden bir liste hazırlığımız var. Güçlü bir yönetim ile sahada yer alacağız” dedi.

AK Parti Genel Merkezinin ismi üzerinde uzlaşarak bu göreve layık gösterdiğinden dolayı gurur duyduğunu belirten Özkeçeci, “Cumhurbaşkanımızın katılımı ile Ocak ayı sonunda yapılması planlanan bir seçim sürecine giriyoruz. Tarih henüz net değil. İsmim üzerinde karar kılınmasından dolayı mutlu ve gururluyum. Fakat yine de siyasette 1 gün bile çok uzun bir süre . Önümüzdeki günler ne getirir bilmiyoruz. AK Parti teşkilatının emrinde verilen ne görev olursa layıkı ile yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...