25 Aralık’ta 25 yetime yardım

25 Aralık’ta 25 yetime yardım
27 Aralık 2020 19:26

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gaziantep ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şehitkâmil Temsilciliği, Gaziantep’teki yetim, öksüz ve yoksullara dağıtılmak üzere 25 Aralık Gaziantep’in 99. Kurtuluş etkinliği kapsamında 25 Yetime 25 Şehidimizin İsimleri Yazarak Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)gönüllüleri tarafından tedarik edilen yardım malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı..

Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Türkiye Gençlik Vakfı, önemli bir hizmete daha imza atarken pandemi döneminde de ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Kışlık ayakkabı ve gıda yardımı Gaziantep’teki yetim ve öksüzler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmaya devam edilecek.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), yöneticileri, ziyarette, yardımlarını sahiplerine ulaştırıldığını dile getirerek, yardımları için kendilerine destek veren Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) gönüllülerine teşekkür etti.

Yapılacak olan yardımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gaziantep İl Temsilcisi Mahmut Tekin ise yaptığı konuşmada dernek yöneticilerine ve emeği geçenlere teşekkür ederek, “Yardımların yerine ulaşması için elimizden gelen destekleri vermeye çalışıyoruz. İnşallah yapılan bu yardımlara devam edilecek ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin ihtiyaçları karşılanacaktır. Pandemi sürecinde geçtiğimiz aylarda da 25 aileye gıda yardımı yapmıştık. Bu kez de Gaziantep’teki yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bir nebze de olsa yardım etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Ülkemizin içinden geçtiği zorlu pandemi sürecinde böyle güzel çalışmaya destek olan tüm vakıf gönüldaşlarımıza, hayır sever iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum. ‘ifadesini kullandı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şehitkamil Temsilcisi Mehmet Satıcı ise ‘yetim ve öksüzlerin yanında ihtiyaç sahibi çocuklar için ne yapabilir, bu soğuk kış günlerinde nasıl onlara yararlı olabiliriz diye arkadaşlarımızla birlikte düşündük. Burada ihtiyaç sahibi çocuklara, ayakkabı gibi giysiler temin ettik. Bu kış mevsiminde çocuklarımızın azda olsa güler yüzünü görmek, tebessüm etmelerine vesile olmak bizi mutlu etti. 25 Yetim çocuklarımıza hem ayakkabı ve gıda yardımında bulunduk. Ben Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) gönüllülerine sonsuz teşekkür ederim’ ifadesini kullandı.

25 Yetime Gıda yardımı ve ayakkabı dağıtımı gerçekleştikten sonra program sona erdi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...