Yardım etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Belediyesi Depremzedelere Medikal Malzeme Yardımı Yapıyor

30 Mart 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, depremden etkilenen Nurdağı ve İslahiye’de depremzedelerin medikal malzeme ihtiyaçlarını karşılıyor, tamiratlar yapıyor.İlçelerde kurulan konteynır kentlerde Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Engelli Yaşl..
Yerel Yönetimler

Doğalgaz Yardım Projesi’nden yararlanan evlere ziyaret

30 Ocak 2023
Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı iş birliğinde Gaziantep’te hava kalitesinin iyileştirilmesi kapsamında yürütülen doğalgaz yardım projesi kapsamında yapım işleri tamamlanan bazı evle..
Gündem

Gaziantep’te Kan Donduran Olay

27 Eylül 2022
3 yaşındaki kız çocuğunu öldürüp derin dondurucuda sakladılar. Bir televizyon programına Gaziantep'ten katılan M.İ. kayıp 2 çocuğu için yardım istedi. Ailenin verdiği bilgiler doğrultusunda harekete geçen Gaziantep polisi bir ..
Yerel Yönetimler

Büyükşehirin İnsani Yardım Tırı Ukrayna İçin Yola çıktı

15 Mart 2022
Yirmi günden bu yana Rusya ile savaşan Ukrayna'ya destek için yardım tırı yola çıktı.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin (GBB) savaş nedeniyle zor bir süreçten geçen Ukrayna halkı için hazırladığı insani yardım tırı yola çıktı.Rusya..
Yerel Yönetimler

4 bin aileye gıda yardımı

29 Ocak 2022
Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenli aralıklarla dar gelirli ailelere yönelik yapılan gıda yardımını, yoğun kar yağışı döneminde de aksatılmadan sürdürüldü. Toplam 4 bin aileye gıda malzemesi yardımları kapılarında teslim edildi.Şeh..
Yerel Yönetimler

Dar gelirli ailelere yardım

30 Aralık 2021
Şehitkamil Belediyesi, Aralık ayı içerisinde dar gelirli ailelere gıda yardımında bulundu. Dar gelirli ailelerin evlerine gidilerek kapıda teslim edilen yardımlar, aileleri mutlu etti.Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gıda B..
Ekonomi

GAGİAD’dan mont ve bot yardımı

28 Aralık 2021
Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) tarafından, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik mont ve bot yardımında bulunuldu. Gaziantep Yardım Vakfı ile koordineli olarak gerçekleştirilen organizasyonda ihtiyaç sahibi çocukların mut..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi 15 bin aileye para yardımı yapacak

1 Aralık 2021
Şahinbey Belediyesi, şartlı eğitim yardımı alan 15 bin aileye..
Gündem

Nizip Ticaret Odası yardımlarına devam ediyor

1 Ekim 2021
Nizip Ticaret Odası (NTO) tarafından eğitim yardımları kapsamında geleneksel hale getirilen ilköğretim öğrencilerine yönelik temsili ayakkabı dağıtım töreni düzenlendi.NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehme..
Politika

Kaplan: Somali’ye yardım dağıtacağınıza, vatandaşınızın ihtiyacını karşılayın

3 Eylül 2021
Kaplan: Somali'ye yardım dağıtacağınıza, vatandaşınızın ihtiyacını karşılayınCHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Millî Eğitim Bakanlığı’nın 6 Eylül’de yüz-yüze eğitim ile okullarının açılmasını duyurmasının ardından; ailelerin yaşa..
Eğitim

Gaziantep Yardım Vakfı’ndan eğitime anlamlı katkı

3 Eylül 2021
Gaziantep Yardım Vakfı'ndan eğitime anlamlı katkı Gaziantep Yardım Vakfı Başkanı Ergun Yetkin, vakfın faaliyetleri arasında eğitime yönelik yardımların önemli yer tuttuğunu belirterek, "Yoksulluğu ancak eğitimle yok edebiliriz"..
Ekonomi

GSO’dan afet bölgesine kardeş eli

25 Ağustos 2021
GSO’dan afet bölgesine kardeş eli Gaziantep Valiliği’nin hi..
Ekonomi

AB Bilgi Merkezleri Ağı binlerce aileye ulaştı

11 Mayıs 2021
Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından finanse edilen AB Bilgi Merkezleri Ağı, 19 ilde ihtiyaç sahiplerine gıda paketleri dağıtarak, ülke çapında binlerce aileye ulaştı. AB Bilgi Merkezleri Ağı binlerce aile..
Gündem

Avusturya’dan Gaziantep’e yardım köprüsü  

9 Mayıs 2021
Avusturya'da yaşayan başarılı iş adamı Gaziantepli Önder Budak, her yıl memleketinde yüzlerce ailenin yüzünü güldürüyor. Avusturya'dan Gaziantep'e yardım köprüsü Uzu..
Yurt Haber

Yedi Başak, ihtiyaç sahiplerinin yanında

5 Mayıs 2021
Yedi Başak, ihtiyaç sahiplerinin yanındaTürkiye başta olmak üzere dünyanın farklı ülkelerinde insani yardım çalışmaları yürüten Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, manevi güzelliklerle dolu Ramazan ayında da ibadetin, iyiliğin ve yardımla..
Gündem

“Yardımlarımızla yoksulun mutluluğuna ortak olalım”

12 Nisan 2021
"Yardımlarımızla yoksulun mutluluğuna ortak olalım" Gaziantep Yardım Vakfı Başkanı Ergun Yetkin, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla hayırseverlere yaptığı çağrıda, "Yapacağımız yardımlarla, ihtiyaç sahiplerinin iftar sofr..
Yerel Yönetimler

100 bin aileye yardım dağıtılacak

12 Nisan 2021
100 bin aileye yardım dağıtılacakGaziantep Büyükşehir Belediyesi, bereket, merhamet ve paylaşma ayı olan Ramazan Ayı'nda 100 bin aileye gıda yardımı için hazırlıkları tamamladı, dağıtımlar başladı.Yürüttüğü çalışmalar ve hayata geçi..
Yerel Yönetimler

6 senedir dışarı çıkamayan yaşlı adamın hayali gerçek oldu

31 Mart 2021
Gaziantep'in Karkamış İlçesi’nde geçirdiği rahatsızlıklar nedeniyle 6 sene önce yürüme yeteneğini kaybeden Şefik Şahan Gürcü’nün sokağa çıkma hayali, kendisine bakan kızı Zeliha Gürcü’nün Gaziantep Büyükşehir Belediye B..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...