WhatsApp ve Instagram neden açılmadı?

WhatsApp ve Instagram neden açılmadı?
10 Haziran 2021 09:16 Kaynak : HABER MERKEZİ

WhatsApp ve Instagram neden açılmadı?

Dünya genelinde milyonlarca insanın kullandığı WhatsApp ve Instagram’da erişim sorunu yaşandı. Şu anda Instagram uygulamasına giriş yapanlar “ Akış Yenilenemedi ” uyarısı ile karşı karşıya kaldı. Bunun yanı sıra mesaj gönderme, hikayeleri görüntüleme ve fotoğraf yükleme gibi temel işlemler bile şu anda yapılamadı. WhatsApp’a ise girilemedi. Kullanıcılar, WhatsApp ve Instagram’da karşılaşılan geniş çaplı erişim şikayetlerini bir diğer sosyal ağ Twitter üzerinden yaptıkları paylaşımlarla dile getiriyor. 2 uygulamaya da giriş yapılmakta zorluk çekilirken binlerce kişi “WhatsApp ve Instagram çöktü mü? WhatsApp ve Instagram neden girilmiyor?” sorularına yanıt arıyor.

WhatsApp ve Instagram’a giren kullanıcılar sağlıklı bir şekilde uygulamaları kullanamıyor. Konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi. İlerleyen dakikalarda WhatsApp ve Instagram’ın normale dönmesi bekleniyor.

Whatsapp mobil kod okuyucunun da WEB Whatsapp’a okutulduğunda algılamadığı problemler arasında yer aldı. Aksaklığa neyin sebep olduğu ve sorunun ne kadar süreceği bilinmiyor. Instagram giren kullanıcılar akış yenileme, kullanıcı hikayelerini güncelleme gibi konularda sorun yaşandığını görüyor. Aksaklığa neyin sebep olduğu ve sorunun ne kadar süreceği bilinmiyor.

İnstagram Akış Yenilemedi hatası genellikle internet bağlantınız ile ilgili bir problemden kaynaklanan sorundur. Facebook’un alt yapı çalışmalarından dolayı ara sıra İnstagram Akış Yenilemedi hatası ile karşılaşabilirsiniz. Son zamanlarda görülen çökme olayları. İnstagram’a erişim sorunu olduğunda da İnstagram Akış Yenilemedi hatasını görübilirsiniz.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...