Whatsapp etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Teknoloji

WhatsApp ve Instagram neden açılmadı?

10 Haziran 2021
WhatsApp ve Instagram neden açılmadı?Dünya genelinde milyonlarca insanın kullandığı WhatsApp ve Instagram'da erişim sorunu yaşandı. Şu anda Instagram uygulamasına giriş yapanlar “ Akış Yenilenemedi ” uyarısı ile karşı karşıya kaldı. Bun..
Gündem

WhatsApp’tan geri adım

21 Mayıs 2021
WhatsApp’tan geri adımWhatsApp, veri paylaşımını içeren güncellemenin onaylayan kullanıcılar dâhil olmak üzere Türkiye’deki hiçbir kullanıcı açısından yürürlüğe girmeyeceğini Rekabet Kurumu'na bildirdi.Rekabet Kurumu’nun WhatsApp’ın..
Teknoloji

WhatsApp açıklama yaptı! Hesaplar silinecek mi?

15 Mayıs 2021
WhatsApp’ın kişisel verileri ihlal ettiği gerekçesiyle tepki toplayan güncelleme süreciyle ilgili WhatsApp'tan açıklama yapıldı. WhatsApp açıklama yaptı! Hesaplar silinecek mi? Sosyal medya me..
Teknoloji

Whatsapp geri adım attı

15 Ocak 2021
Whatsapp gizlilik sözleşmesi güncellemesiyle ilgili yeni açıklama yaptı. Açıklamada "Şimdi, insanlardan şartları incelemelerinin ve kabul etmelerinin isteneceği tarihi geri alıyoruz. 8 Şubat'ta hiç kimsenin hesabı askıya alınmayacak veya si..
Teknoloji

WhatsApp’la ilgili skandal iddia

13 Ocak 2021
Kullanıcılarına yönelik 'zorunlu güncelleme' kararı ile gündemde olan WhatsApp'ın kullanıcılarının özel mesajlarını Google ile paylaştığı ortaya çıktı.Son günlerde yeni gizlilik politikası ile gündemde olan WhatsApp şimdi ise imza attığ..
Teknoloji

Kişisel Verileri Koruma Kurulu’ndan WhatsApp açıklaması!

11 Ocak 2021
Kişisel Verileri Koruma Kurulu, WhatsApp uygulamasının zorunlu güncelleme kararını yarınki toplantıda gündeme alma kararı verdi.Kişisel Verileri Koruma Kurumunun int..
Medya

WhatsApp ve Facebook’a soruşturma

11 Ocak 2021
Rekabet Kurulu 'Veri paylaşması zorunluluğunu' durdurma kararı aldı. WhatsApp’ın yeni sözleşmesinde belirttiği uygulamalar, KVKK’nın 5’inci maddesi ile Anayasa’nın 20’nci maddesi ve Rekabet Kanunu da aykırı. Bu sebeple Bakanlık, Bilgi Tekno..
Teknoloji

Whatsapp sözleşmesi iptal oldu mu?

11 Ocak 2021
Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, geçtiğimiz günlerde skandal bir karara imza attı ve sosyal medyanın gündemine oturdu. WhatsApp, yeni gizlilik sözleşmesi ile birlikte, kişisel verilerin çok sayıda farklı şirket vey..
Teknoloji

Whatsapp geri adım mı attı? İşte detaylar

10 Ocak 2021
WhatsApp, kullanıcılarına güncellenen koşullarını ve gizlilik ilkesini içeren bir bildirim ile gündeme geldi.Türkiye’deki kullanıcıların tepkisini çeken Whatsapp sözleşmesi maddeleri içerisinde, “Facebook şirketlerinin bir parçası olan ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...