Uzman çavuş ve ailesi son yolculuğuna uğurlandı

Uzman çavuş ve ailesi son yolculuğuna uğurlandı
24 Aralık 2020 10:28

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Serdar Serhat Önal, eşi ve çocuğu son yolculuğuna uğurlandı.

 Bahaeddin Nakıpoğlu Camii’nde kılınan cenaze namazına Gaziantep Valisi Davut Gül ve Önal ailesinin yakınları katıldı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde büyük acı yaşandı.

 KAZA

Gaziantepli Uzman Çavuş Serhat Önal’ın kullandığı araçla 40 metreden Habur Çayı’na uçmuş ve talihsiz kazada eşi Gülay ve bebekleri ile birlikte hayatını kaybetmişti.

 Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde Habur Çayı’nda ters dönmüş bir araç olduğunu gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine giden jandarma Önal ailesinin cansız bedenine ulaşmıştı Edinilen bilgiye göre sürücü Serhat Önal’ın virajı alamadığı ve direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve aracın takla attığı belirtilmişti. Önal’la birlikte eşi Gülay Önal ve minik bebekleri de talihsiz kazada can vermişti. Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede, ters dönüp Habur Çayına uçan araçta bulunan Serhat Önal, eşi Gülay Önal ve ismi öğrenilemeyen bebeklerinin hayatını kaybettiği belirlenmişti. Jandarma, itfaiye, sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yardımı ile hayatını kaybedenlerin bedenleri araçtan çıkarılmıştı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...