Uyuşturucu tacirlerine darbe: 43 kişi yakalandı

Uyuşturucu tacirlerine darbe: 43 kişi yakalandı
21 Şubat 2021 10:33 Kaynak : HABER MERKEZİ

Uyuşturucu tacirlerine darbe: 43 kişi yakalandı

Gaziantep’te uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak düzenlenen operasyonlarda 43 kişi yakalanarak büyük darbe vuruldu.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlar sürüyor. Dün de emniyet yine operasyonlar düzenledi. Operasyonlar sonrasında 43 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilere uyuşturucu kullanmak ve ticaretini yapmaktan işlem yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “20.02.2021 günü ilimiz genelinde Uyuşturucu ile mücadele kapsamında 43 şüpheli şahsa uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak ve ticaretinden işlem yapılmış, 7 şahıs tutuklanmış, 4şahıs adli kontrol almıştır. Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda ise 102 şahıs yakalanmıştır” denildi.

Artan hırsızlık olaylarına yönelik de emniyet çalışmalarını sürdürüyor. Hırsızlık olaylarına yönelik çalışmalarda 42 şüpheli yakalandı. Hırsızlık olayları ile ilgili açıklama yapan Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, “20.02.2021 günü il genelinde Hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalarda 42 şüpheli şahsa işlem yapılmış, 23 faili meçhul olay aydınlatılmış, 9 şahıs tutuklanmış, 1şahıs adli kontrol almıştır. Gün içerisinde yapılan çalışmalarda ise 16 şahsa kabahatlerden işlem yapılmıştır” bilgisini verdi.

Yapılan operasyonlar ve çalışmalarla ilgili ele geçirilenleri de açıklayan emniyet, “Yapılan çalışmalarda; bir miktar uyuşturucu madde, 149 paket gümrük kaçağı sigara, ruhsatsız 9 tabanca, 1 tüfek, 4 kurusıkı tabanca, çeşitli silah parçaları, çalıntı 4 araç, 4 motosiklet ile çok sayıda elektronik ve muhtelif çalıntı malzeme, 55 adet kesici alet ele geçirilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan emniyet, “Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce, Değirmiçem mahallesinde bir apartmanda bulunan ayakkabıları çalan ve çoğu hırsızlık olmak üzere 18 suç kaydı bulunan şüpheli tespit edilerek yakalanmış, adli mercilere sevk edilen şüpheli tutuklanmıştır” açıklamasında bulundu.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...