Uyuşturucu etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Jandarma 9 Şahsı Yakaladı

20 Ocak 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, nitelikli hırsızlık suçunu örgütlü olarak işlediği tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda, organize suç örgütüne ..
Asayiş

Çobanlar Çetesine Şafak Vakti Kafes Operasyonu

10 Ocak 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu ticareti ile silah ve mühimmat kaçakçılığı suçunu örgütlü olarak işlediği tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan teknik ve fiziki takip..
Asayiş

Jandarmadan Uyuşturucu Ve Kaçakçılık Operasyonu

2 Ocak 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca Kaçakçılık Olayları ve Uyuşturucuyla Mücadele kapsamında, 07 Aralık – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde icra edilen operasyonlarda; - 23.117 paket Kaçak S..
Asayiş

Jandarmadan Şok Huzur Ve Güven Uygulaması

25 Kasım 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, 24 Kasım 2023 günü saat 22.00 – 01.00 arasında Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde (9) Asayiş Timi, (5) Narkotik Timi ve (3) Narkotik Köpek Unsuru ile icra edilen Şok Huzur ve Güven Uygulama..
Asayiş

Jandarma Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

11 Ekim 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucuyla mücadeleye yönelik adli makamların koordinesinde yürütülen titiz planlama, takip ve çalışmalar sonucunda, Gaziantep ili Şehitkâmil ilçesinde bir şahsın ikametinde uyuşturucu madde ve sil..
Gündem

MİLLETVEKİLİ MERİÇ KANAYAN YARAYA PARMAK BASTI

5 Ekim 2023
‘’MERİÇ ’UYUŞTURUCU İLE KARARLI MÜCADELE ŞART’’ MERİÇ ‘’MADDE BAĞIMLILIĞI TOPLUMSAL BİR SORUNDUR’’CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, uyuşturucu ticareti ve bağımlılığına yönelik alınan tedbirlerin ve uygulamaların bu alandaki ar..
Asayiş

Gaziantep Jandarmadan Uyuşturucu Tacirlerine Büyük Darbe

19 Ağustos 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, Kaçakçılık ve Uyuşturucuyla Mücadeleye yönelik adli makamların koordinesinde yürütülen titiz planlama, takip ve çalışmalar sonucunda, Gaziantep ili Yamaçtepe mahallesinde şüphe üzerine durdurulan tırd..
Asayiş

Gaziantep Jandarmadan “ARANAN ŞAHISLAR” Operasyonu

18 Ağustos 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, aranan şahısların yakalanması amacıyla adli makamların koordinesinde 19 Temmuz 18 Ağustos 2023 tarihleri arasında JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) destekli icra edilen operasyonlar neticesinde; “U..
Sağlık

Gaziantep Jandarmadan Uyuşturucu Ve Kaçakçılık Operasyonu

26 Temmuz 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca Kaçakçılık Olayları ve Uyuşturucuyla Mücadele kapsamında, 20 – 26 Temmuz 2023 tarihleri arasında adli makamların koordinesinde icra edilen operasyonlarda; - 500 kg Kaçak Nargile Tütünü, - 1 kg 50 gr ..
Asayiş

Gaziantep Jandarmdan “ARANAN ŞAHISLAR” Operasyonu

23 Haziran 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, aranan şahısların yakalanması amacıyla adli makamların koordinesinde 06 - 22 Haziran 2023 tarihleri arasında JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) destekli icra edilen operasyonlar neticesinde; - “Hırsız..
Eğitim

GİBTÜ’de Uyuşturucu İle Mücadele Konferansı

14 Haziran 2023
GİBTÜ’de Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Biriminde görevli polis memurları tarafından "Uyuşturucu ile Mücadelede Ailenin Önemi" konulu eğitim verildi. Konferansta uyuşturucu bağımlılığı, uyuşturucu ile mücadel..
Asayiş

Gaziantep Jandarmadan “Aranan Şahıslar” Operasyonu

23 Mayıs 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, aranan şahısların yakalanması amacıyla adli makamların koordinesinde 27 Nisan – 22 Mayıs 2023 tarihleri arasında JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) destekli icra edilen operasyonlar neticesinde;- “..
Asayiş

Gazianteplilere uyuşturucu ve dolandırıcılık uyarısı

10 Aralık 2022
Gaziantep'te 12 bin 946 vatandaş dolandırıcılık ve uyuşturucuya karşı uyarıldı. Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 'Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelimizce 03.12.2022-09.12.2022 tarihleri arasında Ş..
Asayiş

Gaziantep polisinden önemli uyarılar

26 Kasım 2022
Gaziantep’te hırsızlık, iletişim yoluyla dolandırıcılık ve uyuşturucu uyarısı yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü, ‘Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelimizce 19.11.2022-25.11.2022 tarihleri arasında Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerim..
Asayiş

Gaziantep’te Uyuşturucu Operasyonu

21 Kasım 2022
Gaziantep'te dev uyuşturucu operasyonu: 32 tutuklama Gaziantep Narkotik suçlarla mücadele kapsamında 214 şüpheliden 32'si tutuklandı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü narkotik suçların engellenmesine yönelik Cumhuriyet Başsavcılı..
Asayiş

Gaziantep Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu 

26 Ekim 2022
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, Kaçakçılık ve Uyuşturucuyla Mücadeleye yönelik adli makamların koordinesinde yürütülen titiz planlama, takip ve çalışmalar sonucunda, Gaziantep İli İslahiye İlçesinde “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti”..
Asayiş

Kesinleşmiş Hapis Cezasından Kaçamadı

6 Eylül 2022
16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Jandarmadan Kaçamadı.Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, hakkında 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve uyuşturucu madde ticareti yapma suçund..
Asayiş

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

17 Temmuz 2022
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca 14 Temmuz 2022 günü Şahinbey İlçesi Kürüm Mahallesinde, adli makamların koordinesinde bir şahsın ikametinde yapılan aramada;-18 Kilo 500 gram Kubar Esrar, -227 Kök Kenevir, -1 adet Cep Telefonu, -..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...