• Anasayfa /
  • /
  • TEMA gönüllüleri 6 bin 317 şehit için fidan diktiler

TEMA gönüllüleri 6 bin 317 şehit için fidan diktiler

TEMA gönüllüleri 6 bin 317 şehit için fidan diktiler
27 Aralık 2021 11:59 Kaynak : Haber merkezi

 

TEMA Vakfı Gaziantep İl Temsilcisi Muharrem KATIOĞLU 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında şehitler anısına 637 adet fidanı toprakla buluşturduk dedi.

TEMA , AFAD, Türk Kızılayı, ASAM … gibi toplum yararına çalışan toplulukların gönüllülerin katılımı ile Gaziantep’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. yılında 6317 şehidimiz için 637 fidan toprakla buluşturuldu. Gaziantep Şahinbey Kaleboynu   Mahallesinde Orman İşletme Müdürlüğümüz tarafından ağaçlandırma sahası olarak belirlenen alanda bir araya gelen gönüllüler fidanları toprakla buluşturduktan sonra şehitlerimizin isimlerinin yazılı olduğu isimlikleri fidanlara bağladılar. Vatanımız için canlarını veda eden insanlar için ne kadar minnet duysak azdır diyen KATIOĞLU bu programın her yıl düzenlenmesi için uğraşıyoruz dedi. Atalarımızdan emanet aldığımız vatanımızın havasını, suyunu, toprağını, ağacını, kuşunu….. korumak her vatandaşımızın görevidir. Ülkemizin her bir noktasının çok kıymetli doğal güzelliklerinin olduğunu bu güzelliklerle vatanımızın bir bütün olduğunu hiç bir zaman unutmamamız gerektiğinin altı çizildi.

TEMA Vakfı Gaziantep il Temsilcisi KATIOĞLU vatandaşlara çağrıda bulunarak bize ulaşın hep birlikte daha fazla fidanı toprakla buluşturalım dedi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...