Tanrıöver Hizmet-İş Mazbatasını Aldı

Tanrıöver Hizmet-İş Mazbatasını Aldı
07 Ekim 2022 20:14 Kaynak : haber merkezi

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongre sonrası delegeler İbrahim Halil Tanrıöver’le devam dedi.

Mazbatasını alırken yaptığı konuşmada şunları söyledi.

“Hizmet-İş Sendikası Gaziantep 1 Nolu Şube Başkanlığımızın yapılan delege seçimleri sonrası 4. olağan Kongresini 29 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirmiş olup, bugün itibariyle de Yüksek Seçim Kurulundan mazbatamızı alarak seçim sürecimizi tamamlamış ve yeni dönemimize başlamış bulunmaktayız.

Öncelikle ekibim ile birlikte verdiğim sendikal mücadelemde bizlere büyük bir emek ve destek vererek yalnız bırakmayan değerli üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Üyelerimizin bu destekleri bizi yeni dönemimizde daha çok çalışmaya teşvik edecek en büyük güç olacaktır.

Bizim için her şeyden önemlisi her daim sevdiklerimizin gönlünde hoş bir seda bırakmaktır. Bunu da üyelerimiz adına daha güzel yarınlar inşa etmek adına gösterdiğimiz emek ve çaba ile başardığımızı düşünüyorum.

Bugüne kadar ne başardıysak Üyelerimiz ve Kıymetli Teşkilat mensuplarım ile birlikte başardık, bugünden sonrada onlarla birlikte başarmaya devam edeceğiz.

Şimdiki hedefimiz ise kendi dönemimizde yaptıklarımızın daha da iyisini yeni dönemimizde yapmak olacaktır, bunun için sizlere söz veriyorum.

Bu duygu ve düşüncelerim ile Gaziantep Şubemizin 4. Olağan Genel Kurulunun hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Saygı ve sevgilerimle”

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...