• Anasayfa /
  • /
  • Still Arser’den Gaziantep Yardım Vakfı’na önemli destek

Still Arser’den Gaziantep Yardım Vakfı’na önemli destek

25 Haziran 2023 09:59 Gündem

Forklift ve istif makineleri sektöründe dünyanın önde gelen firmaları arasında yer alan Still Arser, Gaziantep Yardım Vakfı’na bir adet forklift ve bir adet elektrikli transpalet bağışında bulundu.

Still Arser firmasının yetkilileri 6 Şubat’ta meydana gelen ve yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen deprem sonrası Gaziantep Yardım Vakfı’nı ziyaret ederek, Başkan M. Turgay Eren ve Yönetim Kurulu üyelerinden vakıf çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Still Arser Genel Müdürü Mustafa Çiper, vakfın yaptığı çalışmaları yerinde inceledikten sonra, şirket olarak Gaziantep Yardım Vakfı’na katkıda bulunmak istediklerini ifade etti.
Genel Müdür Çiper, vakfın yoğun çalışma temposuna destek olmak, dolayısıyla işleri hızlandırmak ve kolaylaştırmak amacıyla bir adet 3 tonluk forklift ve bir adet elektrikli transpalet bağışlama kararı aldıklarını bildirdi. Forklift ve elektrikli transpaletin bağışlanması ile ilgili işlemler de kısa sürede tamamlanarak Gaziantep Yardım Vakfı’na teslim edildi.

Still Arser firması tarafından bağışlanan forklift ve elektrikli transpaletin teslim törenine hayırsever Arser ailesinin fertleri de katıldı. Gaziantep Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı M. Turgay Eren, Still Arser firmasının yetkililerine ve Arser ailesinin mensuplarına yaptıkları anlamlı katkıdan dolayı teşekkür ederek şunları söyledi:
“Still Arser firması tarafından bağışlanan forklift ve elektrikli transpalet, vakfımıza yapılan bağışların tasnifi ve uygun alanlarda muhafaza edilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasındaki işlerimizi büyük ölçüde kolaylaştıracaktır. Firma yetkililerine ve Arser ailesinin mensuplarına bu anlamlı bağışları için teşekkür ediyorum. Arser ailesinin mensupları ayrıca, bundan böyle vakfımızla her zaman iletişim halinde olarak katkıda bulunmaya ve işbirliği içerisinde hareket etmeye devam edeceklerini bildirdiler. Vakfımıza gösterilen bu ilgi ve destek bizleri de çok memnun etmiştir. Diğer taraftan araç teslim törenine katılan Still Arser firmasının Gaziantep temsilcileri Öztüzün ve Aybey firmaları da, bağışlanan forklift ve transpaletin kontrol ve bakımlarının kendileri tarafından yapılacağına ifade ettiler. Bu desteklerinden dolayı Öztüzün ve Aybey firmalarına da teşekkür ediyorum. Bu önemli bağış vakıf hizmetlerine önemli güç katmıştır. Hizmetlerimiz bu sayede hızlanacaktır.”

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...