Destek etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Şahinbey Belediyesi’nden Öğrencilere Destek Bitmiyor

12 Ocak 2024
Eğitime büyük destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin başarı ve seviyelerini yükseltmek için deneme sınavları yapıyor. Liselere ve üniversite giriş sınavlarına hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencilerine hazırlık deneme sınav set..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu “Hayvancılığa Desteğimiz Sürecek”

15 Kasım 2023
Çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine önemli destekler sağlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Kapcağız Köyü’nde hayvan desteğinde bulunduğu Özbay ailesini ziyaret etti.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 17 k..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir, Çiftçinin Ve Üreticinin İhtiyaçlarına Kayıtsız Kalmıyor

8 Temmuz 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), çiftçileri desteklemek ve tohum ekimini yaygınlaştırmak amacıyla il genelinde fide, fidan, yem, gübre arıcı kıyafeti ve ilaç dağıtım seferberliğini sürdürüyor.GBB Tarımsal Hizmetler ve Gıda Da..
Gündem

Still Arser’den Gaziantep Yardım Vakfı’na önemli destek

25 Haziran 2023
Forklift ve istif makineleri sektöründe dünyanın önde gelen firmaları arasında yer alan Still Arser, Gaziantep Yardım Vakfı’na bir adet forklift ve bir adet elektrikli transpalet bağışında bulundu. Still Arser firmasının yetkilileri 6 Ş..
Gündem

AFAD Hane Başı Destek Ödemesini Açıkladı

20 Mart 2023
Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi kabul edilen 11 ilimizde afetzedelerin acil ihtiyaçlarının karşılanması için 10.000-TL "hane başı destek ödenmesine" devam edilmektedir. Bugüne kadar Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Hasa..
Yerel Yönetimler

Oğuzeli Belediyesi’nden Üniversiteyi Kazanan Öğrencilere Eğitim Desteği

21 Eylül 2022
Bugüne kadar yaptığı çalışmalar, hayata geçirdiği projeler ve ilçeye kazandırdığı eğitim merkezleri ile ilçenin eğitim kalitesinin üst seviyelere çıkmasına büyük katkı sunun Oğuzeli Belediyesi, ilçede ikamet eden ve Türkiye’de devlet üniver..
Eğitim

GAÜN’DE SIFIR ATIK VE HİJYEN EĞİTİMİ

20 Eylül 2022
 Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) kalite çalışmaları ve sıfır atık projesi kapsamında; destek personellerine “Temizlik, Hijyen ve Sıfır Atık” eğitimi ..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’de Pakistan’a Gıda Desteği

6 Eylül 2022
Şehitkamil Belediyesi, sel felaketi nedeniyle zor günler yaşayan Pakistan halkına insani yardım yolladı. Başkan Fadıloğlu, “Bu zor günlerde Pakistan’a destek olabilmek için AFAD Başkanlığımızca yardım kampanyası başlatıldı. Biz de Şehitkami..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Belediyesi’nden 11 ve 12’nci Sınıf Öğrencilerine Yıllık 1200 Tl Maddi Destek

23 Ağustos 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite sınavına hazırlanan ihtiyaç sahibi 11 ve 12’nci sınıf öğrencilerine yapacağı yıllık 1.200 TL maddi yardım için geçtiğimiz Cuma günü protokol imzalandı.Protokolle birlikte Büyükşehir Belediy..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden Yine Dev Nakdi Destek

3 Temmuz 2022
Şahinbey Belediyesi kendi bünyesindeki sosyal marketten yararlanan ve SYDV (Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı) tarafından belirlenen ailelere 120.000.000 TL nakdi destek veriyor. Şahinbey Belediyesi’nin böylece Ramazan ayında ve Kurban ..
Ekonomi

Akdoğan:Destek Gelmezse Bitiyoruz

21 Haziran 2022
Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekili Ünal Akdoğan, sektörde yaşanan sıkıntılarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başka..
Ekonomi

Mayıs Ayında 736 Milyon 764 Bin Dolar İhracat Gerçekleştirildi

3 Haziran 2022
GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ:“ÜRETİMİN DESTEKLENMESİ, MALİYETLERİN DÜŞÜRÜLEREK FİRMALARIN REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI GEREKİYOR” Türkiye ihracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan mayıs ayı rakamlarına göre..
Yerel Yönetimler

Gaziantep’teki hayvan yetiştiricilerine dev destek

1 Şubat 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından il genelindeki hayvan yetiştiricilerinin büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarına yapılacak tüm aşıların uygulama ücretleri ve aşılama çalışmaları ücretsiz yapılacak. Maliyeti 2,8 milyonu bulacak bu..
Yerel Yönetimler

Fatma Şahin’den mağdur işletmelere destek

22 Ocak 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te meydana gelen kar yağışı nedeniyle çatıları çöken iş yeri sahiplerini ziyaret etti. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı işletmelerde teknik ekibiyle birlikte incelemele..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’den hayvan yetiştiricilerine destek

11 Ocak 2022
Şahinbey Belediyesi üretimin artması için beş yıldan bu yana çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine verilen desteğe bir yenisini daha ekleyerek 8.000 ton hayvan yemi desteği için protokol imzaladı. ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesinden 93 milyon liralık nakdi destek

2 Kasım 2021
Şahinbey Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara 93 milyon TL'lik nakdi destek sağladı.Şahinbey Belediyesi sosyal belediyecilik alanında ihtiyaç sahibi vatandaşları ve çiftçileri destekleyerek hem üretimi destekliyor hem de ihtiyaç sahib..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...