Şahinbey’de Baharın Gelişi Yağlı Köfte Yarışması İle Kutlandı 

08 Mayıs 2023 18:12 Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Hıdırellez etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği “Yağlı Köfte” yarışmasında kadınlar hünerlerini sergilediler.

Şahinbey Belediyesi tarafından Kavaklık Parkı’nda düzenlenen yarışmada, önceden eşit şekilde hazırlanan köftelik malzemeler kadın yarışmacıya dağıtıldı. Yarışmacılar, kendilerine tanınan yarım saatlik sürede en iyi yağlı köfteyi yapmak için kıyasıya yarıştılar. Yarışma sonrasında dereceye giren yarışmacılara Şahinbey Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

KARAR VERMEK ZORDU
Yapılan köftelerin hepsinin birbirinden lezzetli olduğunu ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak “Köfte yarışmasına katılan tüm hanımları tebrik ediyorum. Köftelerin hepsi birbirinden lezzetliydi. Karar vermek çok zordu. Tüm Şahinbeyli kadınları tebrik ediyorum. Emeklerine sağlık. Cumhurbaşkanımıza her zaman destek olan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum. 14 Mayısta Şahinbey’in kadınları Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği verecektir” dedi.

HIDIRELLEZ ÖNEMLİ BİR GÜN
Hıdırellez kutlamalarında vatandaşlarla bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Hıdırellez önemli bir gün. Baharın gelişini ve Hızır (a.s) ile İlyas (a.s) buluşmasını temsil ediyor. Bu anlamda piknik alanlarımızın hepsi vatandaşlarımız tarafından doldurulmuş durumda. Bizde Şahinbey Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz yağlı köfte yarışması düzenledik. Yarışmacılar birbirinden güzel köfteler yapmışlardı ellerine sağlık. Pazar günü yani 14 Mayıs’ta inşallah yeni bir destan yazarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizi gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz ve çocuklarımız için çok daha ileri noktalara hep birlikte taşıyacağız. Bu vesile ile tekrar tüm vatandaşların

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...