Şahinbey Belediyesi 7 bin ton yem dağıttı

Şahinbey Belediyesi 7 bin ton yem dağıttı
27 Ocak 2023 20:38

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçtiğimiz gün içerisinde Yeşilkent Köyü’nde başlattığı 7.000 ton yem dağıtımını diğer köylerde devam ettiriyor.

Çiftçiye ve hayvan yetiştiricilerine vermiş olduğu buğday, arpa tohumu, gübre, zeytin ve fıstık fidanı desteği ile üretime önemli destekler sağlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 7.000 ton yem dağıtımına devam etti. Burç Köyü’nde düzenlenen programa Büyükşehir Başkan Vekili Dr. Mehmet Berk, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Tarım Müdürü Mehmet Karayılan, Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürü Mustafa Aslan, Şahinbey İlçe Tarım Müdürü Mustafa Güzel, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürü Mustafa Aslan, meclis üyeleri ve çiftçiler katıldı.

ÜRETİMİ VE İSTİHDAMI ARTTIRMALIYIZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçilerin ve hayvan yetiştiricilerinin her zaman yanında olduklarını belirterek “Üretim, istihdam ve ihracat Türkiye’nin kurtuluşu bu alanlarda. Üretimi her alanda teşvik etmemiz gerekiyor. Altı yıldan bu yana çiftçimizi ve hayvan yetiştiricilerimizi desteklemek adına projeler yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Çiftçimize ilk destek vermeye başladığımız da bunu seçim yatırımı olarak düşünüyorlardı. Şahinbey Belediyesi olarak biz bu desteklerimizi altı yıldır çeşitlendirip ve artırarak devam ettiriyoruz.” dedi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...