şahinbey etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Gazi Torunları Çanakkale’de Ecdat İle Buluşuyor

7 Mayıs 2024
Şahinbey Belediyesi “Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına” Projesi kapsamında 218.327 öğrenciyi ecdatla buluşturmaya devam ediyor.Çanakkale’de ecdatla buluşacak olan öğrencilerin bilgilendirme toplantısında Şahinbey Belediye Başkanı Meh..
Yerel Yönetimler

Şahinbey ‘de İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

8 Nisan 2024
Şahinbey Belediye Meclisi 31 Mart seçimlerinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığında yapılan toplantıda, Meclis Başkanvekilleri ve Komisyon üyeleri seçimi yapıldı.Nisan ayı itibariyle mazb..
Yerel Yönetimler

Kadir Gecesi’nde Şahinbey Millet Cami Doldu Taştı

8 Nisan 2024
On binlerce vatandaş Kadir Gecesi’nde Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’ne akın etti. Caminin içi ve avlusu tıklım tıklım dolup taştı.İnsanlara dünya ve ahirette mutlu olmanın yollarını gösteren, karanlıklardan çıkarıp aydınlığa ka..
Gündem

Başkan Tahmazoğlu Mazbatayı Aldı İlk Çılgın Projesini Açıkladı

5 Nisan 2024
15 yıllık görev süresi boyunca devasa projelere imza atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dördüncü dönem için mazbatasını alır almaz Çift Katlı Yol projesi için kolları sıvadı.Dördüncü dönem için mazbatasını alan Şahinbey B..
Gündem

Şahinbey Millet Camiinde 10 Binler Dua Etti

8 Şubat 2024
Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirdiği Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi’nde 10 binlerce vatandaşın katılımı ile Miraç Gecesi eda edildi.Diyanet İşleri Başkanı..
Spor

Cuma Güzel: Hedefimiz Şampiyonluk

12 Ocak 2024
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda oynadığı karşılaşmada TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelli Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 11-1 mağlup ederek ilk yarının son maçını galibiyetle tamamladı...
Politika

Cumhur İttifakında İlçe Başkanları Seçim Çalışmalarını Konuştu

8 Ocak 2024
Cumhur ittifakından Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’ni iki merkez İlçe Başkanı bir araya gelerek seçim sürecini konuştular MHP Şahinbey İlçe Başkanı Seyit Karlı SAVCI ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey’de Minik Aşçılar Yetişiyor

6 Ocak 2024
Şahinbey Belediyesi’ne bağlı sosyal tesislerde çocuklara yönelik farklı branşlarda açılan kurslar devam ediyor.Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Binevler Sosyal Tesis’inde açılan kurabiye atölyesi çocuklardan büyük ilgi gördü. Keyifle past..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu “Faiş Fiyat Artışına İzin Vermeyeceğiz”

2 Ocak 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu asgari ücrete yapılan zam sonrasında fahiş fiyat artışlarına dur demek için zincir marketlerde ve pazarlarda zabıta ekipleri ile birlikte fiyat denetimi yaptı.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden 25 Aralık Etkinlikleri

25 Aralık 2023
Şahinbey Belediyesi, Gaziantep'in Kurtuluş’unun 102’nci yıldönümünde spor etkinlikleri düzenledi.Şahinbey Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102..
Yerel Yönetimler

Başkan TAHMAZOĞLU Öğrencilerle Bir Araya Geldi

1 Aralık 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Gaziantep Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldiŞahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Gaziantep Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelerek birlikte sohbet etti. Başkan Tahmaz..
Spor

Şampiyonlar Şampiyonu Oldular

13 Kasım 2023
Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi final maçında Polonya’nın Wisla Krakow takımını 3-2 yenen Şahinbey Ampute Futbol Takımı kupanın sahibi olarak ülkemizi gururlandırdı.Dördüncüsü düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi’nd..
Yerel Yönetimler

Tahmazoğlu Esnafı Ziyaret Etti

24 Ekim 2023
Yaptığı çalışmalarla halkın takdirini toplayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Konak Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret ederek onlarla sohbet e..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nin 6.Kitap Fuarı Depremzede Öğrencileri Ağırladı

22 Ekim 2023
Nurdağı ve İslahiye’deki depremzede öğrenciler Şahinbey Belediyesi’nin “Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır” temalı kitap fuarını ziyaret ettiler.Şahinbey Belediyesi’nin öğrencileri ve kitapseverleri bir araya getirdiği ‘Kitap Hay..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu’ndan Kitap Fuarına Davet

12 Ekim 2023
Şahinbey Belediyesi, 14-22 Ekim tarihlerinde Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezinde ‘Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır” temasıyla düzenleyeceği altıncı kitap fuarında 118 yayınevi ve 70 seçkin yazarı kitap dostları ile buluşturacak.Şahin..
Yerel Yönetimler

Tahmazoğlu “Daha Güzel Bir Şahinbey İçin Çalışıyoruz”

25 Eylül 2023
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi’nde vatandaşın daha rahat bir yaşam sürmesi için yeni projelere imza atarken mahalle ziyaretleri ile de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.Sosyal beled..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden 104 Bin Bisiklet

16 Eylül 2023
Şahinbey Belediyesi tarafından öğrencilere 6 takdir ile başlayan bisiklet hediye etme kampanyası 4 teşekküre indi. Başarıyı ödüllendiren Şahinbey Belediyesi 104.000 bin öğrenciye bisiklet dağıtımını tüm hızıyla sürdürüyor.Başa..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden Yeni Yaşam Alanı

13 Eylül 2023
Şahinbey Belediyesi, Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi olan Şahinbey İlçesine yeni bir mahalle daha kazandırıyor.3.141.346,45 m² alan üzerine kurulan Selçuklu Mahallesi Şahinbey’in en gözde mahalleri arasında gösterilmeye aday b..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...