Rektör Adayları Mülakata Çağrıldı

Rektör Adayları Mülakata Çağrıldı
21 Eylül 2024 07:50

Gaziantep Üniversitesi Rektör Adayları, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından gerçekleştirilen mülakatta ter döktü. Yaklaşık 70 adayın katıldığı mülakatta, mevcut Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın, en kısa süre kalarak dikkat çekti.
Mülakatlar sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki etapta yapıldı. Sabah seansında isimleri A-K arasında yer alan adaylar değerlendirilirken, öğleden sonra L-Z ile başlayan isimler mülakata alındı. Adaylara kendilerini tanıtmalarının yanı sıra, Gaziantep Üniversitesi’ni araştırma üniversitesi hâline getirmek için neler yapabilecekleri soruldu.
En Kısa Süre Özaydın’da
Mülakata katılan isimler arasında mevcut Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın, Prof. Dr. Cengiz Toraman, Prof. Dr. Mustafa Sarıbıyık ve daha önceki seçimlerde aday olan Prof. Dr. Tevfik Gülsoy bulunuyordu. Özaydın, yaklaşık 2-3 dakika mülakatta kalarak en kısa süre rekorunu kırdı. Diğer adaylar ise 7-10 dakika arasında değişen sürelerle mülakatta bulundu.
Yaklaşık 10 adayın mülakata katılmadığı da belirtildi. Bu süreç, Gaziantep Üniversitesi’nin geleceği açısından kritik bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...