Özkeçeci mazbatasını aldı

Özkeçeci mazbatasını aldı
09 Şubat 2021 21:49 Kaynak : HABER MERKEZİ

Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığına yeniden seçilen Eyüp Özkeçeci, yeni yöneticiler, Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve çok sayıda partilinin katılımıyla mazbatasını aldı.

Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve yeni yönetimi bugün Adliye Binası’nda düzenlenen törene adeta çıkarma yaptı. 3 Şubat tarihinde gerçekleştirilen Ak Parti 7. Olağan Kongresi sonrasında üçüncü kez başkan seçilen Özkeçeci ve ekibi mazbatasını alarak yeni döneme de merhaba dedi.

Mazbata törenine AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Feray Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Törenin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, en kısa sürede görev dağılımını da yapacaklarını dile getirdi. Törende konuşan Özkeçeci, “Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımızın tensipleriyle üçüncü defa AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edildi. Bu görevi onurla, şerefle taşıyorum. Teşkilatımızın görevi, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde partimizin bayrağının en yukarılara taşımak. Çok şükür, 9 ilçemizde kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla uyum içerisinde görevimizi yürütüyoruz. Görevimizi, sorumluluğumuzu biliyoruz. İlk toplantımızı törenimizin sonrasında yapıyoruz. En kısa sürede görev dağılımını gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Törende Ak Parti kadın kolları ve gençlik kollarına da teşekkür eden Eyüp Özkeçeci, “Gaziantep’te her meslekten yöneticimiz var. Herkesi kapsayan bir yönetim olduğu yönünde olumlu eleştiriler  aldık. Kongremiz de birlik ve beraberlik içerisinde geçti. İnşallah teşkilatımızın görevi, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde partimizin bayrağının en yukarılara taşımak. Çok şükür, 9 ilçemizde kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla uyum içerisinde görevimizi yürütüyoruz” ifadelerini kullandı.

Gaziantep Adliye Binasında düzenlenen törene AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Feray Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...