Osama Rashid ilk antremanına çıktı

Osama Rashid ilk antremanına çıktı
23 Ocak 2021 19:18 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep Futbol Kulübü’nün sözleşme imzaladığı Iraklı oyuncu Osama Rashid, bugün ilk antremanına çıktı.

Süper Lig’in 21. haftasında karşılaşacağı Atakaş Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren Gaziantep FK’da yeni transfer Osama Rashid de katıldı. Ayağının tozuyla ilk idmanına katılan Rashid’in oldukça istekli olduğu gözlendi.

Teknik Direktör Sa Pinto yönetiminde saat 17:30’da gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü.  Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanın ana bölümünde taktik çalışmalar gerçekleştirildi. Yeni transferlerden Osama Rashid de ilk antrenmanına katıldı.

Takım bu antrenmanla birlikte hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Portekiz Ligi takımlarından Santa Clara’da forma giyen orta saha oyuncusu Osama Rashid bugün Gaziantep Futbol Kulübü ile 1.5 yıllık anlaşmaya varmıştı.  Yeni transfer Osama Rashid, Başkan Vekili Cevdet Akınal’ın da katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza atmıştı.

OSAMA RASHID KİMDİR?

13 Ocak 1992 yılında Irak’ın Kerkük şehrinde dünyaya gelen Rashid, futbola Feyenoord alt yapısında başladı. Orta sahanın her bölgesinde forma giyebilen deneyimli futbolcu, uzaktan şutları ve pas kalitesiyle adından söz ettirmeyi başardı. Son olarak Santa Clara forması terleten Rashid, kariyerinde 173 karşılaşmaya çıkarken 32 gol atıp 16 kez de asist yapma başarısı gösterdi. 22 kez de Irak Milli Takımı’nda forma giyen Rashid, önümüzdeki 1.5 yıl boyunca kulübümüzün başarısı için ter dökecek.

Osama Rashid’in gelmesi ile birlikte orta sahada rekabet de kızışacak. Eksik ve sakat futbolcular nedeniyle son haftalarda sıkıntı yaşayan Gaziantep Futbol Kulübü, bu transferle alternatiflerini de çoğalttı. Oynadığı takımlarda golcü kimliği ve asistleri ile de dikkat çekiyordu.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...